(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dudás-Deák Ildikó Dátum: 2014-07-30 22:35:17
Sajnos volt itt sokkal több probléma Sidariban mint amit leírtak. Most jöttem én is haza vasárnap. Tavaly is itt voltunk és sajnosvössze se lehet hasonlítani a 2 nyaralást. Hihetettlen koszos lett Sidari az egész falu. Fele annyi nyaraló volt mint tavaly. Na és a szállásról ne is beszeljünk. A clio-ba foglaltunknszállást. A borzalom kifejezés + felárért felhaborított. Szó szerint nem aludtunk. Az, hogy a szúnyogok felzabáltak alap volt pedig mindenfajta szúnyog írtónk volt. Az, hogy a szomszéd étterem Görög tulajdonosa naphosszat püfölte a feleségét az ablakom alatt az már több mint felháborító. Na de az a 70 fős diák tàborozó amit művelt telhesen kiverte mindenkinél a biztosítékot. Nem vagyok egy hisztis tipus de 3.napra teljesen kiakadtam és tomboltam. Pihenni megy az ember egész évben gyűjtögetcés ezt kaptuk cserébe.A szoba minősìthetettlen a fűrdőről nd is bedzéljünk. Az, hogy nem törődtek az utasokkal enyhe kifehezés.Annyi gond volt, hogy azt se tudták hova rohanjanak az idegenvezetők így nem maradt idő a figyelmességre. Nagyon sajnálom, hogy így alakúlt Sidari, mert tavaly imádtuk. A másik : Nem lehetne megoldani, hogy Szegeden ne kelljen várni 5 és fél órát hazafele 2 utasra. Tudom mindenkit haza kell vinni de ne a többi utas kàrára. 1 órára Szegeden voltunk és fél 6-kor indultunk haza. 24 órás utazás után nagyon bosszantó. Amúgy Gábor miattmentünk vissza, mertolyan hangulatot csinált tavaly de amikor most megláttam megdöbbentő mennyire le amortizálta magát. Érződik a fejetlenség. Bocs, hogy leírtam ezeket de talán jobb az irodának is ha tud ezekről igy idóben tudnak lépni. Nevemet is adom hozzá igy ha kérdésük van nyugodtan keressenek!
Mészáros Rudolfné Dátum: 2014-07-30 16:21:46
Czakó Tímea írta ekkor: 2014-07-30 11:18:14
A tengerpart tisztasága, víz minősége után szeretnék érdeklődni, mert sajnos egyre több helyen olvasom, hogy hínáros legtöbb esetben.
Kedves Tímea ! Mi vasárnap érkeztünk haza Sidariból. Sajnos azt kell mondanom, a hír igaz. A nagystrandon hínáros és zavaros a víz. Ez állítólag az agyagos homok miatt van, amit állandóan felkavarnak a hullámok. A Canal d'amour-nál valóban tiszta, (tisztább), de ott meg tömeg van, nyilván mert mindenki odamegy. Ha már voltál kristálytiszta tengerparton, (Thassos,Marmaras,Sarti) akkor csalódni fogsz. :(
Márki Sándorné Dátum: 2014-07-30 13:23:33
A tengerpart tisztasága, víz minősége után szeretnék érdeklődni, mert sajnos egyre több helyen olvasom, hogy hínáros legtöbb esetben.
Kedves Tímea! Mi 1 1/2 hete jöttünk haza Sidariról. A Canal d' amournál ajánlom a fürdést, mert előtte a kis és nagy strandnál tényleg hínáros és tengeri füves a partszakasz. Nem a legszebb látvány és fürdeni sem igazán jó benne. Igaz a Canal kicsit messzebb van de megéri elsétálni oda csodaszép. Mi délelőtt az apartman medencéjében fürödtünk és délutánonként sétáltunk el. Jó nyaralást kívánok!
Sólya Nándor Dátum: 2014-07-30 11:40:12
Kedves Mindenki! Pénteken /holnapután/ INDULUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jövünk Sidari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! smile smile smile
Sólya Nándor Dátum: 2014-07-30 11:35:10
Kedves Tímea! Hínár és tengeri fű az amire gondolsz.Ez szinte mindenhol van,de van ahol kevesebb.Sidariban az első strand ahol ez jobban jelen van a Katerina mellett.A Canalnál hátul kevésbé,vagy egyáltalán nem.Én inkább a Canal-nál fürdök,mert ott szebb is a tenger.Üdv:Nándi smile