(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Olivér Dátum: 2014-07-31 10:43:40
Czakó Tímea írta ekkor: 2014-07-31 08:07:07
Köszönöm az eddigi észrevételeket. Sajnos egyre jobban tartok az "élményektől", mert más utazási iroda honlapján sem túl biztató véleményeket olvasni Sidariról illetve a tengerpartról. Éveken keresztül Sarti illetve Toló volt eddig az uticélunk, gondoltuk most változtatunk rajta, de egyre jobban úgy érzem, hogy nem kellett volna, és oda az egész évi szabadság szépsége, a pénzről már nem is beszélve.
Jég Úristen miket írtok? :D Hogy lehet egy Sidarit egy Sartihoz hasonlítani? Szerintem maga a feltevés már sértő! Mi 2007-ben voltunk nyaralni Neos Marmarosban, ahol szigettúra során átmentünk Sartiba is. Hát Sarti... Sarti egy magyarok által közkedvelt kis üdülőfalu, ami semmilyen jellegzetes görögséget nem hordoz magán. Az egész falu csak butikokból és éttermekből áll. Egy sík területen elfekvő, teljesen jelentéktelen kis nyaralóhely szerintem. Neos Marmaras sokkal jobb hely, de még az is eltörpül Korfu Sidarihoz szépségeihez képest, szerintem maga a csoda és viszi a prímet. Mi kicsivel több, mint 1 hónapja voltunk. Egyetlen egy kis strand volt akkor, ami nagyon hínáros volt, de ez jelentéktelen volt és nem oda mentünk, ennyi. Az összes többi, nekünk kedvenceink a Canal D'amour hotelnél, és csatornánál lévő 2 strand kifogástalan állapotú volt! Lehet, most már augusztusban nagy a turista dömping, de mi július 21-28-ai állás szerint teljesen kényelmesen elfértünk bármelyik strandon, ahol jártunk. Úgyhogy ha vki szerint Sarti annyira jó hely, az menjen oda! Csak sajnálni tudom! smile
Mészáros Rudolfné Dátum: 2014-07-31 09:02:50
Dudás-Deák Ildikó írta ekkor: 2014-07-30 22:35:17
Sajnos volt itt sokkal több probléma Sidariban mint amit leírtak. Most jöttem én is haza vasárnap. Tavaly is itt voltunk és sajnosvössze se lehet hasonlítani a 2 nyaralást. Hihetettlen koszos lett Sidari az egész falu. Fele annyi nyaraló volt mint tavaly. Na és a szállásról ne is beszeljünk. A clio-ba foglaltunknszállást. A borzalom kifejezés + felárért felhaborított. Szó szerint nem aludtunk. Az, hogy a szúnyogok felzabáltak alap volt pedig mindenfajta szúnyog írtónk volt. Az, hogy a szomszéd étterem Görög tulajdonosa naphosszat püfölte a feleségét az ablakom alatt az már több mint felháborító. Na de az a 70 fős diák tàborozó amit művelt telhesen kiverte mindenkinél a biztosítékot. Nem vagyok egy hisztis tipus de 3.napra teljesen kiakadtam és tomboltam. Pihenni megy az ember egész évben gyűjtögetcés ezt kaptuk cserébe.A szoba minősìthetettlen a fűrdőről nd is bedzéljünk. Az, hogy nem törődtek az utasokkal enyhe kifehezés.Annyi gond volt, hogy azt se tudták hova rohanjanak az idegenvezetők így nem maradt idő a figyelmességre. Nagyon sajnálom, hogy így alakúlt Sidari, mert tavaly imádtuk. A másik : Nem lehetne megoldani, hogy Szegeden ne kelljen várni 5 és fél órát hazafele 2 utasra. Tudom mindenkit haza kell vinni de ne a többi utas kàrára. 1 órára Szegeden voltunk és fél 6-kor indultunk haza. 24 órás utazás után nagyon bosszantó. Amúgy Gábor miattmentünk vissza, mertolyan hangulatot csinált tavaly de amikor most megláttam megdöbbentő mennyire le amortizálta magát. Érződik a fejetlenség. Bocs, hogy leírtam ezeket de talán jobb az irodának is ha tud ezekről igy idóben tudnak lépni. Nevemet is adom hozzá igy ha kérdésük van nyugodtan keressenek!
Kedves Ildikó ! Akkor mi még jobban jártunk,mert a mi apartmanunkba (Katgarina) "csak" 10-12 diák jutott. De az is elég volt, sőt, sok is. Nálunk az volt a szerencse,hogy 3 nap után rendreutasíttta őket valaki, és picit csendesebbek lettek. De elkeserítő volt látni,hogy ez a "jövő nemzedéke" hogyan viselkedik. Arról nem beszélve,hogy szerintem tengert nem láttak,egész nap ittak az apartmanban,üvöltették a zenét, és medencéztek. Azt,hogy milyen kupit hagytak maguk után,már csak hab a tortán. A szúnyogok nálunk is támadtak, de én vittem xhemotox-ot, az segített. Megírtam az észrevételeimet az irodának az "üzennőfal" oldalon, de nem válaszoltak.
Mészáros Rudolfné Dátum: 2014-07-31 08:45:28
Czakó Tímea írta ekkor: 2014-07-31 08:07:07
Köszönöm az eddigi észrevételeket. Sajnos egyre jobban tartok az "élményektől", mert más utazási iroda honlapján sem túl biztató véleményeket olvasni Sidariról illetve a tengerpartról. Éveken keresztül Sarti illetve Toló volt eddig az uticélunk, gondoltuk most változtatunk rajta, de egyre jobban úgy érzem, hogy nem kellett volna, és oda az egész évi szabadság szépsége, a pénzről már nem is beszélve.
Kedves Timi ! Nem kell azért ennyire elkeseredni. Maga Korfu gyönyörű, ha elmentek kirándulni, biztosan visszaadja az életkedvedet smile Csak hát én is kristálytiszta vízhez vagyok szokva fürdés közben, ezért érintett engem is kicsit rosszul. De biztosan jól fogjátok érezni magatokat. Fel a fejjel. Jó nyaralást !
Czakó Tímea Dátum: 2014-07-31 08:07:07
Dudás-Deák Ildikó Dátum: 2014-07-30 22:37:09
Fodor Zsófia írta ekkor: 2014-07-28 08:22:37
Szia Edit! Köszönöm a válaszod. És a Plastiras apartman? Az közel van a strandhoz? Nem a Clio és a Léna Apartmanhoz van közel?
Szia ! Mindenképpen a Léna a jó. Clio hihetettlen zajos.