Sajnos volt itt sokkal több probléma Sidariban mint amit leírtak. Most jöttem én is haza vasárnap. Tavaly is itt voltunk és sajnosvössze se lehet hasonlítani a 2 nyaralást. Hihetettlen koszos lett Sidari az egész falu. Fele annyi nyaraló volt mint tavaly. Na és a szállásról ne is beszeljünk. A clio-ba foglaltunknszállást. A borzalom kifejezés + felárért felhaborított. Szó szerint nem aludtunk. Az, hogy a szúnyogok felzabáltak alap volt pedig mindenfajta szúnyog írtónk volt. Az, hogy a szomszéd étterem Görög tulajdonosa naphosszat püfölte a feleségét az ablakom alatt az már több mint felháborító. Na de az a 70 fős diák tàborozó amit művelt telhesen kiverte mindenkinél a biztosítékot. Nem vagyok egy hisztis tipus de 3.napra teljesen kiakadtam és tomboltam. Pihenni megy az ember egész évben gyűjtögetcés ezt kaptuk cserébe.A szoba minősìthetettlen a fűrdőről nd is bedzéljünk. Az, hogy nem törődtek az utasokkal enyhe kifehezés.Annyi gond volt, hogy azt se tudták hova rohanjanak az idegenvezetők így nem maradt idő a figyelmességre. Nagyon sajnálom, hogy így alakúlt Sidari, mert tavaly imádtuk. A másik : Nem lehetne megoldani, hogy Szegeden ne kelljen várni 5 és fél órát hazafele 2 utasra. Tudom mindenkit haza kell vinni de ne a többi utas kàrára. 1 órára Szegeden voltunk és fél 6-kor indultunk haza. 24 órás utazás után nagyon bosszantó. Amúgy Gábor miattmentünk vissza, mertolyan hangulatot csinált tavaly de amikor most megláttam megdöbbentő mennyire le amortizálta magát. Érződik a fejetlenség. Bocs, hogy leírtam ezeket de talán jobb az irodának is ha tud ezekről igy idóben tudnak lépni.
Nevemet is adom hozzá igy ha kérdésük van nyugodtan keressenek!
Kedves Ildikó ! Akkor mi még jobban jártunk,mert a mi apartmanunkba (Katgarina) "csak" 10-12 diák jutott. De az is elég volt, sőt, sok is. Nálunk az volt a szerencse,hogy 3 nap után rendreutasíttta őket valaki, és picit csendesebbek lettek. De elkeserítő volt látni,hogy ez a "jövő nemzedéke" hogyan viselkedik. Arról nem beszélve,hogy szerintem tengert nem láttak,egész nap ittak az apartmanban,üvöltették a zenét, és medencéztek. Azt,hogy milyen kupit hagytak maguk után,már csak hab a tortán. A szúnyogok nálunk is támadtak, de én vittem xhemotox-ot, az segített. Megírtam az észrevételeimet az irodának az "üzennőfal" oldalon, de nem válaszoltak.