(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Czakó Tímea Dátum: 2014-07-30 11:18:14
A tengerpart tisztasága, víz minősége után szeretnék érdeklődni, mert sajnos egyre több helyen olvasom, hogy hínáros legtöbb esetben.
Jóni Zsuzsanna Dátum: 2014-07-30 00:22:32
Busai Anikó írta ekkor: 2014-07-27 19:05:15
Szia Zsuzsa! Köszi a tippet. Most foglaltunk le egy autót négy napra az általad ajánlott oldalon. Mi helyben fizetést kértünk, ezzel a fullos biztosítással, amit Ti is kértetek. Remélem nem lesz semmi gond? Mennyire pontosak az átadás-átvétellel? Sajnos sokat felejtettem az angol tudásomból, mert nem használom napi szinten, most is a fiam segített a foglalásnál. Okozhat ez gondot majd az átvételnél? Addig sajnos már kevés az idő, hogy felfrissítsem az angolomat, de remélem megoldjuk majd a gondokat?! Kaukciót kérnek? Bár az oldalukon nem láttam és Te sem írtál ilyesmit?! Köszi előre is.
Szia Anikó! Kauciót nem kellett fizetni. Az átadásnál nagyon pontosak voltak, az átvétel pedig úgy zajlott, ahogyan leírtam, vagyis a ház előtt kellett hagyni a kocsit és ők csak órák múlva vitték el .Az lényeges, hogy megértsd, hogy a kulcsot hova kell majd tenni. Nekünk a bal első kerékre kellett tenni. Illetve meg fogják kérdezni, hogy hány órakor akarjátok leadni a kocsit. Szerintem nem lesz gond az angollal, a szerződés korrekt volt, de azért a biztonság kedvéért külön is megkérdeztem ( mivel olvastam, hogy ilyen problémák adódtak már más kölcsönzőknél ), hogy ugye semmi plusz költség nem merül fel és korlátlan km-használat van. Esetleg ezt a mondatot írasd fel a fiaddal angolul, ha gondolod. Jó nyaralást !
Márki Sándorné Dátum: 2014-07-29 06:38:43
Mészáros Rudolfné írta ekkor: 2014-07-28 12:14:53
Tisztelt Grand Tours ! Tegnap érkeztünk haza Korfuról. Főként az idegenvezetéssel kapcsolatban volna észrevételem. Elsősorban is szeretném kiemelni a buszkirándulást levezető Erika tevékenységét. Nála felkészültebb és lelkesebb idegenvezetővel ritkán találkozik az ember. Az amúgy is csodálatos kirándulást sokoldalú szakmai felkészültségével és persze helyi tapasztalataival, információival még élvezetesebbé tette számunkra. A másik észrevételem sajnos negatív. Gábor idegenvezetőnket kb.3x 1,5 percig láttuk egész hét alatt. Niki volt aki néha megjelent az apartmanban, ő viszont véleményem szerint nem látta el megfelelően a feladatát. Egy konkrét példa: Pénteken délután 4 órától nem volt meleg víz a házban. Sósan,homokosan,napolajosan hazaérkeztünk a partról, és merészeltem megkérdezni Nikit,mikor lesz meleg víz. Azt válaszolta, kb.1 óra múlva jön a szerelő. Ismervén a görög 1 órát, vártam úgy 1/2 7-ig, amikor újra érdeklődtem nála. Na ekkor azt a választ kaptam, " én nem tudom megcsinálni a kazánt". Egy másik utasnak azt válaszolta " miért,annyira hideg a víz ? " Véleményem szerint ez egy idegenvezetőtől elfogadhatatlan válasz. Tudom, hogy nem ő tehetett róla, hogy elromlott a kazán, de neki az a feladata, hogy a vendégeket megfelelően tájékoztassa és ha én 100x megkérdezem, hogy mikor lesz meleg víz, akkor kötelessége normális választ adni. Egyébként valamikor este 10 körül lett meleg víz, közben megoldottam a problémát, melegítettem vizet a hajmosáshoz. Tehát hangsúlyozom, nem ezzel volt a problémám, hanem a hozzáállásával. Még egy apró észrevétel a visszautazással kapcsolatban. A többi busz késése miatt Korfuvárosban töltöttünk 3 órát. Ez magában jó ötletnek tűnik, ám lehet talán úgy is meg lehetne oldani, hogy később indul el a csoport Sidariból és akkor este 6-7ig nyugodtan lehetne fürdőzni, letusolni az apartmannál és nem izzadtan , 3 órás városnézés után nekivágni a hazafelé útnak. Ez csak egy javaslat, amit többen észrevételeztünk egymás között. Összességében megint nem csalódtam a Grand Tours-ban, és továbbra is ha csak lehetőségem lesz, Önökkel utazom. Köszönöm, hogy elolvasták a levelemet. Üdvözlettel: Mészáros Rudolfné Szeged
Mi egy héttel előbb értünk haza és mi is eltöltöttünk 3 órát Korfu városban. Ezek szerint ez rendszeresen így van. Most már biztos vagyok benne, hogy ez eleve így van kitalálva és nem a többi busz késése miatt van. Mi is azt kérdeztük, hogy miért nem lehet akkor később indulni Sidariból. Az észrevételeim nekem is hasonlóak voltak. A Gáborral mi is kb. annyit találkoztunk. Erika tényleg fantasztikus volt. A tengerparttól sem voltam elájulva elég piszkos és hínáros volt. Ezért minden nap elsétáltunk a Canal d' amourhoz ott gyönyörű volt a tenger. Gábor azt mondta nincs sün és medúza sem. Az apartmanunkban lakók közül az egyik első nap sünibe lépett a másikat meg megcsípte egy medúza és nagyon csúnya lett a lába. Ennek ellenére mi is nagyon jól éreztük magunkat és lehet hogy legközelebb is az irodával utazunk.
Mészáros Rudolfné Dátum: 2014-07-28 12:14:53
Tisztelt Grand Tours ! Tegnap érkeztünk haza Korfuról. Főként az idegenvezetéssel kapcsolatban volna észrevételem. Elsősorban is szeretném kiemelni a buszkirándulást levezető Erika tevékenységét. Nála felkészültebb és lelkesebb idegenvezetővel ritkán találkozik az ember. Az amúgy is csodálatos kirándulást sokoldalú szakmai felkészültségével és persze helyi tapasztalataival, információival még élvezetesebbé tette számunkra. A másik észrevételem sajnos negatív. Gábor idegenvezetőnket kb.3x 1,5 percig láttuk egész hét alatt. Niki volt aki néha megjelent az apartmanban, ő viszont véleményem szerint nem látta el megfelelően a feladatát. Egy konkrét példa: Pénteken délután 4 órától nem volt meleg víz a házban. Sósan,homokosan,napolajosan hazaérkeztünk a partról, és merészeltem megkérdezni Nikit,mikor lesz meleg víz. Azt válaszolta, kb.1 óra múlva jön a szerelő. Ismervén a görög 1 órát, vártam úgy 1/2 7-ig, amikor újra érdeklődtem nála. Na ekkor azt a választ kaptam, " én nem tudom megcsinálni a kazánt". Egy másik utasnak azt válaszolta " miért,annyira hideg a víz ? " Véleményem szerint ez egy idegenvezetőtől elfogadhatatlan válasz. Tudom, hogy nem ő tehetett róla, hogy elromlott a kazán, de neki az a feladata, hogy a vendégeket megfelelően tájékoztassa és ha én 100x megkérdezem, hogy mikor lesz meleg víz, akkor kötelessége normális választ adni. Egyébként valamikor este 10 körül lett meleg víz, közben megoldottam a problémát, melegítettem vizet a hajmosáshoz. Tehát hangsúlyozom, nem ezzel volt a problémám, hanem a hozzáállásával. Még egy apró észrevétel a visszautazással kapcsolatban. A többi busz késése miatt Korfuvárosban töltöttünk 3 órát. Ez magában jó ötletnek tűnik, ám lehet talán úgy is meg lehetne oldani, hogy később indul el a csoport Sidariból és akkor este 6-7ig nyugodtan lehetne fürdőzni, letusolni az apartmannál és nem izzadtan , 3 órás városnézés után nekivágni a hazafelé útnak. Ez csak egy javaslat, amit többen észrevételeztünk egymás között. Összességében megint nem csalódtam a Grand Tours-ban, és továbbra is ha csak lehetőségem lesz, Önökkel utazom. Köszönöm, hogy elolvasták a levelemet. Üdvözlettel: Mészáros Rudolfné Szeged
Szepesi László Dátum: 2014-07-28 10:11:37
Bondár Balázs írta ekkor: 2014-07-27 20:16:49
Sziasztok, Mi is pénteken indulunk Sidariba. Korfun még nem jártunk. Az autó bérlés, hogy működik? Ugye nem lesz gond találni szabad járművet?
Szia Balázs! Mi ugyan nem szoktunk bérelni de még senkitől nem hallottam, hogy ne lett volna autó. A megérkezés után Gábor segítségét nyugodtan lehet kérni és ő nagyon szívesen segít!