(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Fodor Zsófia Dátum: 2014-07-25 18:42:37
Sziasztok! Szeptemberben készülünk Sidariba. Tudnátok tanácsot adni, hogy melyik apartmanban szálljunk meg a következők közül: PLASTIRAS APARTMAN KATERINA APARTMAN CLIO APARTMAN LENA APARTMAN Azért ezeket néztem, mert ezek vannak közel a központhoz és a strandhoz egyaránt. Előre is köszönöm a tippeket :) Ja és még egy kérdés: Szeptember közepén milyen időre számíthatok Korfun? Ugye jó lesz még az idő? Üdv, Zsófi
Sólya Nándor Dátum: 2014-07-23 20:12:10
Tóth Zsolt írta ekkor: 2014-07-22 20:41:34
Kedves Nándi! Köszönöm szépen a választ. Mi szeptember 26-án indulunk ki.. De akkor ha ilyen körülményes lemondok róla sajnos! Üdvözöllek!
Kedves Zsolt! Én csak a magam nevében és az álltalam tapasztalt hozzáállást írtam le.Akkor még nem a Granddal utaztunk hanem egy másik irodával.Lehet,hogy akkor ha a Garnddal utazunk sikerül nekünk is egy kinti esküvőt megszervezni.De azért próbáljátok meg hátha sikerül megoldani.Ha Laci a Kefalóniát írta akkor lehet,hogy sikerül.Drukkolok nektek.Üdv:Nándi smile
Szepesi László Dátum: 2014-07-22 21:29:03
Tóth Zsolt írta ekkor: 2014-07-22 20:41:34
Kedves Nándi! Köszönöm szépen a választ. Mi szeptember 26-án indulunk ki.. De akkor ha ilyen körülményes lemondok róla sajnos! Üdvözöllek!
Kedves Zsolt! Kefalonián kifejezetten reklámozza az esküvő megszervezését a Grand.
Tóth Zsolt Dátum: 2014-07-22 20:41:34
Sólya Nándor írta ekkor: 2014-07-22 08:17:23
Kedves Zsolt! Hát ez egy eléggé fogós kérdés és attól függ,hogy mikor utaznátok.Ha aug.22 után akkor talán el lehet intézni.Mi amikor összeházasodtunk megfordult a fejemben nekem is,hogy esküdjünk meg kint Sartin is.De eltekintettünk tőle mert kicsit körülményes lett volna.Akkor kértem,hogy az utazási iroda intézze el nekünk valahogyan,hogy ez lehetséges legyen,de kellett volna az ottani önkormányzat engedélye,szükséges lett volna minden hivatalos okmányunkat /beleértve az itteni házassági anyakönyvi kivonatunkat is/ elküldeni faxon,vagy beszkennelve eredetiben.Szükséges lett volna egy tolmács aki beszél magyarul és el kellett volna rendeznünk,hogy meglegyen a két tanu is, a helyiség,vagy a parton a helyet kiválasztva.Kicsit nehézkes volt,mert a helyi idegenvezető nem tudott volna ebben közreműködni,meg ha jól emlékszem az összeg amit fizetnünk kellett, sem lett volna kevés,de arra már nem emlékszem,hogy mennyi.Tehát összegezve lemondtam róla és inkább, mivel akkor Májusban esküdtünk és csak aug.-ban utaztunk ez lett a nászutunk.Utólagosan jó választás volt akkor Sarti.A mostani jogszabályokat nem ismerem kint,nem tudom,hogy most mire lenne szükségetek ehez.Lehet a Gábor tud segíteni ebben neked.Próbáld meg.Én sajnos ennél többet nem tudok. smile smile Kellemes nyaralást kívánok neked és boldog házasságot.Üdv:nándi smile
Czakó Tímea Dátum: 2014-07-22 14:06:42
Köszönöm az észrevételeket, de tévedtem, mert nem a Mariella apartman után szerettem volna érdeklődni, hanem a SOFOKLIS apartman után.