Kedves Nándi!
Szeretnék tőled megkérdezni pár dolgot Sidarin tartandó esküvöhöz.
Mit kell hozzá intézni,mi kellene és kb. mennyibe kerülne? Köszönettel: Zsolt.
E-mail cimem:
[email protected]
Kedves Zsolt!
Hát ez egy eléggé fogós kérdés és attól függ,hogy mikor utaznátok.Ha aug.22 után akkor talán el lehet intézni.Mi amikor összeházasodtunk megfordult a fejemben nekem is,hogy esküdjünk meg kint Sartin is.De eltekintettünk tőle mert kicsit körülményes lett volna.Akkor kértem,hogy az utazási iroda intézze el nekünk valahogyan,hogy ez lehetséges legyen,de kellett volna az ottani önkormányzat engedélye,szükséges lett volna minden hivatalos okmányunkat /beleértve az itteni házassági anyakönyvi kivonatunkat is/ elküldeni faxon,vagy beszkennelve eredetiben.Szükséges lett volna egy tolmács aki beszél magyarul és el kellett volna rendeznünk,hogy meglegyen a két tanu is, a helyiség,vagy a parton a helyet kiválasztva.Kicsit nehézkes volt,mert a helyi idegenvezető nem tudott volna ebben közreműködni,meg ha jól emlékszem az összeg amit fizetnünk kellett, sem lett volna kevés,de arra már nem emlékszem,hogy mennyi.Tehát összegezve lemondtam róla és inkább, mivel akkor Májusban esküdtünk és csak aug.-ban utaztunk ez lett a nászutunk.Utólagosan jó választás volt akkor Sarti.A mostani jogszabályokat nem ismerem kint,nem tudom,hogy most mire lenne szükségetek ehez.Lehet a Gábor tud segíteni ebben neked.Próbáld meg.Én sajnos ennél többet nem tudok.

Kellemes nyaralást kívánok neked és boldog házasságot.Üdv:nándi