(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Márki Sándorné Dátum: 2014-07-21 16:15:10
Kedves Fórumozók! Tegnap értünk haza Sidariról. Igyekszem minden tapasztalatot megosztani. Mi a Nikos Pool apartmanban voltunk. Először ijesztő lehet az hogy messze van a parttól (10 perc gyalog), de cserébe csendes helyen van és 3 szupermarket van 2 percre. Ahol minden lényegesen olcsóbb mint a benti kis boltokban. ( Pl.: Nektarin 0,99 /1 kg, 1 euró a 6-os víz, felvágott , pékáru és minden egyéb kapható) Aki járt már Sartiban annak először nem biztos hogy tetszeni fog a part, mert elég hínáros és ezt a hullám kihozza a partra és piszkosnak tűnik. Kb fél óra sétával (még a parton is végig lehet sétálni) el lehet menni a Canal d'amourhoz ahol kristálytiszta a víz és csodálatos a part. Mi délelőtt az apartman medencéjében fürödtünk és minden délután elsétáltunk a Canal d'amourhoz strandolni. Érdemes elmenni a buszos szigettúrára nagyon jó volt és nem szabad kihagyni Paleokastritsán a motorcsónakázást (csoportosan 5 euró fejenként) ahol bevisznek a csónakokkal a barlangokba is. A BBQ hajókirándulás is jó volt, de igazán az akkor jó ha van egy jó csapat akikkel együtt megy az ember. Étteremnek ajánlani tudom az Oassis éttermet ahol magyar a tulaj felesége Krisztina és remekül főznek. (Muszakát, Kleftikot és a csirkés ételeket csak ajánlani tudom.) Aki pizzát szeretne enni annak a Venezia éttermet ajánlom nagyon finom a pizzájuk. A gyros pedig az Alekos tavernában a legjobb. A naplementére érdemes elsétálni Logas Beachre kb. 4 km, de megéri. Egyetlen negatív dolog volt, hogy hazafelé 9-kor el kellett hagyni a szállást és csak 16 órakor indult a busz és még Korfu városban is 3 óra hosszát várakoztunk. Jó nyaralást mindenkinek smile
Szepesi László Dátum: 2014-07-21 15:41:03
Szabó Gábor írta ekkor: 2014-07-20 10:28:37
Már csak 5 nap és indulunk Sidariba!! :D :D Már nagyon várom és remélem nagyon jó lesz és szép időnk lesz. Még nem jártunk itt, de az összes fórum bejegyzést elolvastam és nagyon szimpatikus dolgokat írtatok róla. :) Persze tanácsokat elfogadok, hogy mit érdemes megnézni, vagy éppen mire figyeljünk oda :) A sziget túrán részt veszünk az biztos, robogó bérlésen nagyon gondolkodom, de ez úgy is ott akkor fog eldőlni.. A lényeg az hogy MEGYÜNK és már alig bírok magammal :D :D :D smile
Kedves Gábor! A szigettúra Gáborral az idegenvezetővel vagy társával Nikivel jó döntés! Nem szabad kihagyni. Igazából semmit sem lenne szabad kihagyni csak idő és pénz kérdése. Én javaslom még a shopping vagy a helyi busszal Korfu városba bemenni. Jókat lehet sétálni a kis utcákban. Hogy mire figyeljetek? Mindenre és semmire! Minden szépséget és nyugalmat szívjatok magatokba és semmi másra ne figyeljetek! Nem szabad fennakadni semmin csak élvezni az ottlétet. Ami kell vegyed, igyad élvezd és akkor felejthetetlen lesz az út! Jó utat és pihenést nektek!
Szepesi László Dátum: 2014-07-21 15:29:42
Czakó Tímea írta ekkor: 2014-07-21 07:36:18
Volt már valaki a Mariella apartman házban? A véleményekre lennék kíváncsi.
Kedves Tímea! A tulaj betegsége miatt a Mariella az éven nem foglalható! Egyébként a főutcán van és szép hátsó kertje van a parkoló felé. Sokan szeretik annak ellenére, hogy egy kicsit zajos de ezért ingyenes a klíma, hogy zárt ablakok mellett is komfortos legyen.
Molnár Gergely Dátum: 2014-07-21 13:37:50
Szabó Gábor írta ekkor: 2014-07-20 10:28:37
Már csak 5 nap és indulunk Sidariba!! :D :D Már nagyon várom és remélem nagyon jó lesz és szép időnk lesz. Még nem jártunk itt, de az összes fórum bejegyzést elolvastam és nagyon szimpatikus dolgokat írtatok róla. :) Persze tanácsokat elfogadok, hogy mit érdemes megnézni, vagy éppen mire figyeljünk oda :) A sziget túrán részt veszünk az biztos, robogó bérlésen nagyon gondolkodom, de ez úgy is ott akkor fog eldőlni.. A lényeg az hogy MEGYÜNK és már alig bírok magammal :D :D :D smile
Leszünk egy páran. Jó lenne ha összejönne egy jó csapat!! A szigettúrával kapcsolatban arra gondoltam, hogy össze kéne állni és együtt menni akár többen is. Szervezés kérdése. Vagy esetleg közösen bérelni egy kocsit, így mindenkinek olcsóbban kijönne. Ha persze nem akar privát túrát tenni.
Czakó Tímea Dátum: 2014-07-21 07:36:18
Volt már valaki a Mariella apartman házban? A véleményekre lennék kíváncsi.