(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Jóni Zsuzsanna Dátum: 2014-07-18 22:43:12
Czakó Tímea írta ekkor: 2014-07-16 18:12:13
Kedves Zsuzsa! Nagyon szimpatikus amit írtál az autó kölcsönzéssel kapcsolatosan. Próbáltam megkeresni az oldalt amiről szó van (http://www.corfucarrentals.com/) ez volt az? Sajnos nem beszélek sem angolul sem németül, így a rendeléstől nagyon tartok. A fizetéssel kapcsolatosan kérdezném, hogy előre utaltál vagy ott helyben? És volt-e össze hasonlításod az ottani kölcsőnzők áraival. A gyermekeimnek szeretnék meglepi autót kölcsönözni az ott tartózkodásukkor. Ezért szeretnék itthonról intézkedni, hgy igazi meglepetés legyen a becsengetés és a kulcs átadása. Válaszodat előre is köszönöm-
Kedves Tímea! Igen, ez az e-mail címe a cégnek. Előleget nem kellett fizetni. Én minden kölcsönző honlapját megnéztem és végigolvastam a véleményeket róluk. Ez az ár nem a legolcsóbb szerintem, de ennek az oldala volt a legprofibb, úgy láttam, hogy ez egy komoly cég, sok éves tapasztalattal. A megrendelőt angol nyelven kellett kitölteni, de talán van ismerős, aki ebben tud segíteni. A jogosítvány viszont itthon ne maradjon, illetve még annyit, hogy a vezetőnek min. 21 évesnek kell lennie . Nagyszerű ajándék lenne a gyerekeknek, de azért én nagyon meggondolnám a dolgot, hogy már itthon " átadjam" az ajándékot, nehogy rosszul süljön el kint. Pl. a gyerekek más típusú kocsit akarnának, vagy a megadott időben nem tartózkodnak a szobában. Sok sikert. Üdv: Zsuzsa
gottliebné horváth zita Dátum: 2014-07-17 21:47:23
Szia Farkas Barbara! Mi Sopronból megyünk szintén Sárvári felszállással! smile Üdv:Zita!
Farkas Barbara Dátum: 2014-07-17 19:41:52
Holnap (18. hajnal) indulás Sidariba! Jön még valaki Sárvári felszállással?
Siklósi László Dátum: 2014-07-17 19:37:47
Szepesi László írta ekkor: 2014-07-17 12:57:06
Bocs! 11 - 11.30 között szokott lenni az érkezés a nagyparkolóba Sidariba ami tulajdon képen szemben van a Katerinával. Így kb. 40 m-t kell a csomagokat cipelni!
Köszönöm a gyors választ! Jártunk már úgy, hogy reggel 8-kor ott voltunk egy apartmannál és csak délután négykor mehettünk be a szobába! Remélem itt gyorsabban fog történni! Üdv.
Kiss Tamás Kálmán Dátum: 2014-07-17 18:47:59
Holnap indulunk nászútra!!! JÖVÜNK SIDARI!!!!! smile Köszönünk minden infót a fórumozóknak, remélem, hasznosítani fogjuk őket! Üdv: Kata és Tamás