Szia Tündi! Mi most jöttünk haza, én már két hónappal ezelőtt leleveleztem a Value Plus Car Rentallal a bérlést. Fiat Panda, illetve hasonló teljesítményű kocsit kértünk, aminek a bérleti díja 5 napra 172 EUR volt. Kértem hozzá a magyar Casconak megfelelő Super C.D.W.-t ( Total Collision Damage Waiver ), mivel úgy láttam, hogy az alap biztosítás nem mindenre terjed ki, ez pedig csak 12 EUR-ba került. Negyed tankkal adták át a kocsit , ennyivel is kellett leadni. Szabad km-használat volt, mi 500 km-t tettünk meg vele. A benzin 5 napra 60 EUR-ba került, a JET-kútnál a legolcsóbb , általában 1,74-1,80 EUR között mozog literje. Nagyon meg voltunk a céggel elégedve, a kocsit szó szerint házhoz hozták, a megadott időben bekopogtak a szobába a kulccsal, a kocsi a ház előtt állt. Leadni pedig úgy kellett, hogy leparkoltunk a ház előtt és a kulcsot egy megbeszélt helyre tettük. Késő este jöttek csak érte. A kocsi jó műszaki állapotú volt, légkondi légzsák stb. A közlekedés elég kaotikus, kisebb mellékutakon ( mi általában ezeken mentünk) sokszor kellett visszatolatni, illetve rátapadni a házfalakra, annyira keskeny volt az út. Mindenki nagyon türelmesen vezet, de nagyon észnél kell lenni. Jó utat, remélem tudtam segíteni. Ha van még kérdésed,szívesen válaszolok.
Kedves Zsuzsa! Nagyon szimpatikus amit írtál az autó kölcsönzéssel kapcsolatosan. Próbáltam megkeresni az oldalt amiről szó van (http://www.corfucarrentals.com/) ez volt az? Sajnos nem beszélek sem angolul sem németül, így a rendeléstől nagyon tartok. A fizetéssel kapcsolatosan kérdezném, hogy előre utaltál vagy ott helyben? És volt-e össze hasonlításod az ottani kölcsőnzők áraival. A gyermekeimnek szeretnék meglepi autót kölcsönözni az ott tartózkodásukkor. Ezért szeretnék itthonról intézkedni, hgy igazi meglepetés legyen a becsengetés és a kulcs átadása. Válaszodat előre is köszönöm-