(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

László Tímea Dátum: 2014-07-16 07:45:29
Sziasztok! Aki volt már Sidariban, meg tudná mondani, hogy a parton a napágy bérlés hogy működik? Napi díja van vagy a bárban való fogyasztással jár? Valamint idén mely napokon vannak a különböző fakultatív programok? Előre is köszönöm, ha válaszoltok rá! Timi :)
Dudás-Deák Ildikó Dátum: 2014-07-15 23:14:47
Sziasztok ! Szeretnék nèhàny tapasztalatot megosztani veletek ! Hosszú évek óta utazom busszal de eddig a Grandtours nyerte meg a tetszésem. Nagyon korrekt és kedves sofőrök repitenek mindenkit az uticéljához. Nem előszőr utazom július 18.-án Sidariban.Szerelmese vagyok ennek a pici városba.Romantikus, fantasztikus lenyűgöző vàros. Gábor az idegenvezető pedig zseniális. Busz: Vigyen mindenki kispàrnát ès egy vèkony plédet mert éjszaka jól jö. Kötelező leszállni amikor megáll a busz. Kényelmes ruhàt kell felvenni ami seholnem nyom pl. Melegítő. Sok folyadèkot kell inni a keringès miatt. Én éjszakàra mindig bevedzek egy macskagyökèr kivonatos gyógynövènyes drazsèt /sedakur forte / kellemeset pihen tőle az emver mégsem kesz zombi.10 euró fejenkènt a komp. 1 1/2 óra kb. Onnan 45 perc a busz út Sidari. Ètel : Nem dràga. Gyros kuxsi ami nekem elè2.5 euró. Ètterem 10-12 euró a menü.Mindenkibek a pènztàrcàja szabja megmire kőlt. Nem szabad kihagyni a szifet túràt ès a Kalamaki hajótúràt. Vagy Sidariban a naplementét.Boltba 1 euró 1 üveg /1 l /víz a balcsin sem olxsóbb.ami drága az a fagyi de én negcagyok nèlküle.koktèlok kb.5 euró, sör 2-5 euró. Mi 2x eszünk. Jól bereggelizünk utàna edtecacsora. Közte gyümölcsöt eszünk. Nen is jut eszèbe az embernek a parton. Estènkènt nagy èlet van a főutcàn tele fiatalokkal. Minket nem zavart a zaj mert nem túlzó. Ja ès ne felejtsük el, hogy nem a Hiltonva fizetünk be így be vàrjunk luxzst. Viszont àr/érték arànyba többet kapunk mint amennyit fizetünk. Korrekt a szállás. Èn mibdig visze domestos kendőt ès amikor megèrkezem àt törlöm a konyhàt ès a fűrdőt. Kb.10 perc az egèsz !! Jó utazàst mindenkinek, nekem màr xsak 2 nap és indulàs !!!!!!!
Sólya Nándor Dátum: 2014-07-15 23:09:45
Olivér írta ekkor: 2014-07-15 16:45:35
Na most már elég volt belőlem! Bepótoltam a lemaradásom a fórumba! smile smile smile
Szia Olivér!Köszönöm a megerősítő írásaidat.Örülök,hogy jól éreztétek magatokat Kerkyrán és kellemes volt a nyaralásotok.Remélem,hogy lesz még ilyen sok-sok.Kívánom ezt neked is.Üdv:Nándi smile
Olivér Dátum: 2014-07-15 16:45:35
Na most már elég volt belőlem! Bepótoltam a lemaradásom a fórumba! smile smile smile
Olivér Dátum: 2014-07-15 16:42:15
Tóth Zsolt írta ekkor: 2014-07-09 19:31:39
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni,hogy párommal szeptember 26-án megyünk Korfura. Ha valaki volt már ebben az idő szakban megtudja mondani ,hogy milyen időre számithatunk? Azt nem tudom még,hogy a kompdíj oda-vissza kerül fejenként 20 euróba? Vagy két embernek 80 euró oda-vissza? Köszönöm a válaszokat. Üdv! :)
Szia! Oda-vissza 20Euró/fő a komp.