Kedves Olivér! Megnéztem a fotóidat, szépek nagyon és jó hangulatot csinált már az utazáshoz. Jó lenne már ott lenni! Nem tudtam, hogy nászúton voltatok, sok boldogságot kívánok nektek! Ha megjön a fiam töltök fel fotókat, de az majd csak szeptember közepén lesz! Azért a Louvrosról még írhatnál pár sort. A bár milyen volt, minden nap működött? Szeretnénk ott kezdeni a napot egy finom frappéval.
Az utazás milyen volt, mikor értetek Görögországba reggel? Köszi előre is.
Szia Anikó!
Bocs mindenkinek a kimaradásért, de sajnos nem könnyű visszazökkeni a görög álomból a szomorú magyar valóságba!
12 órázás, szívatás szívatás hátán, éjszakai műszakok stb...
Korfu az ami érdemes élni, magyar hon meg az amitől megszeretnél halni kb.

Hát jól megmosoolyogtattál a hozzászólásoddal!
Nem nászúton voltunk, inkább búcsúúton. Neos Marmaras volt életünk első közös nyaralása még 3 éve és most Korfu utolsó kapcsolatunk méltó lezárásául szolgált. :) De nagyon jól éreztük magunkat!
Az esküvői képek amiket láttál az húgom esküvője volt, ahol én tanu voltam. :)
Csak pár nap különbség volt az esküvője és a mi Korfui útonk között és nem te vagy az egyetlen, aki ezt rakta már össze a fejében... De vicces, jót röhögtem! :)
Sajnos én még nem találtam meg azt akiért elmenne az eszem! Grand Nikiért mondjuk érdemes lenne visszamenni...

A fotókat előre is köszönöm, mert nagyon felkeltették az érdeklődésemet Kefalóniával kapcsolatban.
Mire vagy kíváncsi Louvros ügyileg?
Sokan panaszkodtak utólag a Louvros tisztaságára(ezzel én is hazafele úton szembesültem), én sem mondom kifogástalan volt, de én nem vagyok annyira finnyás...
Gondolok itt arra hogy a takarítás előtti és utáni állapot is hasonló volt, kicsit poros,homokos minden, de olyan extra nagy baj nem volt. Viszont nagyon jófej a fiatal tulaj srác, a medencét minden este tisztítja ilyen 20 óra fele és ha bármi problémád van, akkor nyugodt szívvel fordulhatsz felé. Angolul beszél, mint a legtöbb görög.
A bár már nem működik évek óta a medencénél. Aminek egy előnye van, hogy bármilyen ételt,italt oda vihetsz, mert ha működne a bár akkor nem tehetnéd meg. :) Annyi hogy medencébe nem lehet semmit fogyasztani, de ezt talán érthető!
Úgyhogy ott nem kezded a napot egy finom frappéval, viszont a szupermarkett kb. 5 perc sétára ha van, a 3 legnagyobb.
Ott kezdhetsz egy finom mythossal! :) Vagy 20 perc séta után eléred a belváros szélét ott meg találsz bárokat, kis boltokat mindent. :)
Hát az apartmanról túl sok extrát nem tudok mondani... Konyha felszereltségét leírtam azt hiszem. Szép medencéje és kertje van, ami a képeken is látszik. Egy egszerű, de célnak megfelelő apartman. Wifi van, hol jobban, hol rosszabbul működik.Ahhoz képest hogy messze van a központtól elég zajos, mert a főút mentén található. Elég zajos járgányok közlekednek a görgök még éjjel is. De itt se mindegy gondolom, hogy az úthoz közelebbi vagy a beljebb lévő apartmanba kerültök ami a medence mögött van, az talán vmivel csendesebb.
Mi a 107-esbe voltunk az úthoz közelebbi apartmanba és az az erkélyünk a főútra nézett ki.
A klímáról nem tudok nyilatkozni, mert van a szobában, viszont távkapcsolóját nem kaptuk meg, mondjuk nem is kértem mert nyitott ablaknál jó volt a hőmérséklet reggelig is. Mint exMariellásoknak járt volna, de nem volt rá szükségünk.Ha van még kérdésed tedd fel! Most így hirtelen ennyi!