Sziasztok! Aug. elején megyünk és az autóbérléssel kapcsolatos a kérdésem:
Hol érdemes bérelni és mennyibe kerül 2-3 napra? Ki hogy oldotta meg? Köszönöm a választ
Szia Tündi! Mi most jöttünk haza, én már két hónappal ezelőtt leleveleztem a Value Plus Car Rentallal a bérlést. Fiat Panda, illetve hasonló teljesítményű kocsit kértünk, aminek a bérleti díja 5 napra 172 EUR volt. Kértem hozzá a magyar Casconak megfelelő Super C.D.W.-t ( Total Collision Damage Waiver ), mivel úgy láttam, hogy az alap biztosítás nem mindenre terjed ki, ez pedig csak 12 EUR-ba került. Negyed tankkal adták át a kocsit , ennyivel is kellett leadni. Szabad km-használat volt, mi 500 km-t tettünk meg vele. A benzin 5 napra 60 EUR-ba került, a JET-kútnál a legolcsóbb , általában 1,74-1,80 EUR között mozog literje. Nagyon meg voltunk a céggel elégedve, a kocsit szó szerint házhoz hozták, a megadott időben bekopogtak a szobába a kulccsal, a kocsi a ház előtt állt. Leadni pedig úgy kellett, hogy leparkoltunk a ház előtt és a kulcsot egy megbeszélt helyre tettük. Késő este jöttek csak érte. A kocsi jó műszaki állapotú volt, légkondi légzsák stb. A közlekedés elég kaotikus, kisebb mellékutakon ( mi általában ezeken mentünk) sokszor kellett visszatolatni, illetve rátapadni a házfalakra, annyira keskeny volt az út. Mindenki nagyon türelmesen vezet, de nagyon észnél kell lenni. Jó utat, remélem tudtam segíteni. Ha van még kérdésed,szívesen válaszolok.