(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Kucs Béláné Dátum: 2014-07-07 13:46:11
Fenyő András írta ekkor: 2014-07-06 10:32:51
Sziasztok! Szeretnék olyan információt beszerezni valakitől aki saját autóval utazott,hogy kb mennyire jön ki az útiköltség Budapest- Sidari útvonalon. Gondolok az autópályadíjakra,üzemanyag,kompdíj.....stb. Megköszönném ha valaki tudna erről írni pár szót. Köszönettel András
Szia András, a Hellasz.hu Korfu fórumát próbáld meg, és ott van külön azt hiszem autóval Görögországba fórum is, talán ott hamarabb kapsz választ! Üdv/Edit
Orbán Gyula Dátum: 2014-07-06 21:19:38
Busai Anikó írta ekkor: 2014-07-04 22:56:07
Kedves Olivér! Megnéztem a fotóidat, szépek nagyon és jó hangulatot csinált már az utazáshoz. Jó lenne már ott lenni! Nem tudtam, hogy nászúton voltatok, sok boldogságot kívánok nektek! Ha megjön a fiam töltök fel fotókat, de az majd csak szeptember közepén lesz! Azért a Louvrosról még írhatnál pár sort. A bár milyen volt, minden nap működött? Szeretnénk ott kezdeni a napot egy finom frappéval. Az utazás milyen volt, mikor értetek Görögországba reggel? Köszi előre is.
Szia Anikó! Jó itt látni téged,már rég találkoztunk,én is már másodszor megyek Korfura,szeptember elején.Először kocsival voltunk most busszal két hétre.Az első még az Ibolyával volt.Ti mostanában mentek?Én is bérlek autót,tavaly Kefalonián voltam az is szép hely.A fiad remélem már befutott író.Biztos már több könyvet írt.Látom még szeretitek Görögországot,én még járok Görög táncházba és bulikba is.Jól vagytok? Üdv.Gyuszi.
Bodnar Mihaly Dátum: 2014-07-06 20:02:59
Misi felesège vagyok. Köszönök minden infót amit itt leírtatok. Akik a fòrum állandó rèsztvevōi sokat segítettek. Tènyleg bele lehet szeretni a szigetbe. Nagyon szép volt. Èn azt gondolom nem szabad sajnàlni a tùràktól a pènzt. Aki Sidariban dekkol az semmit nem tud meg errôl a szigetrôl.
Sólya Nándor Dátum: 2014-07-06 15:49:56
Kedves Gergely!Még annyit,hogy mi Aug.1-én indulunk.Kellemes nyaralást önöknek.Üdv
Sólya Nándor Dátum: 2014-07-06 15:49:13
Molnár Gergely írta ekkor: 2014-07-06 13:22:42
És még annyit, hogy a 400-450 euró az két főre értendő vagy egy főre?!
Kedves Gergely! A 400-450 euro az két főre értendő kompdíj nélkül.Mi ennyiből már évek óta el tudunk nyaralgatni.Kb:8 éve járunk Görögországba nyaralni és elég sok helyen voltunk már,de ennyiből akkor is kijöttünk és most is ki lehet jönni.Tehát az árak nem változtak sokat az elmúlt 8 év során.A legelső Neoi Poroi-ban töltött nyaralásunk alatt is 2 euro körül volt egy gyros pitában és tavaly sem volt 2.20-2.50-nél több.Persze ehhez tartozik még a többi ár épphogy változása,mint az ásványvíz 6-os zsugorban Neoi Poroi-ban akkoriban volt 1-1.50 és most sem több sokkal. smile ez nekünk csak jó... smile smile De ténylegesen meg lehet nézni az itthoni árváltozásokat és az ottaniakat,mert amíg itthon szinte minden legalább 100%-an drágább lett úgy kint ez nem mondható el 15%-nál többre.Annyi még,hogy egy helyen Kefalónián voltak eddig legdrágábbak a dolgok,de az a sziget nem nekünk Magyaroknak van,hanem a gazdagabbaknak.A többi szárazföldi hely szerintem szinte kisebb eltérésekkel egyforma árakkal megy.Üdv:Nándi smile