Kedves Nándi! Köszönöm az infókat! Én is gondoltam rá ha az elektromos rovarcsapdát engedik akkor a hajszárítót is engedni fogják :). De azért biztos ami biztos,gondoltam megkérdezem.:):)
Hát ha ilyen kedvesen felajánlottad a segítséget,akkor kérdeznék is párat. Milyen idegen nyelvvel lehet leginkább boldogulni Korfun?Nekem a német megy elég jól,angolból csak nagyon minimálisat tudok. Úgy terveztük,hogy nem fizetünk elő félpanziós ellátásra vagy vacsira a Paradise-ba,hanem keresünk valami éttermet ahol vacsizni vagy ebédelni tudunk (illetve viszünk hűtőtáskát). Tudsz valami jó helyet?Az utazási irodában (partneriroda) ahol rendeztük az utazás ügyeit ott azt mondták,hogy elég keményen veszik a 20kg-os tömeghatárt a csomagok esetében. Kézi poggyászt lehet a buszra felvinni? Mert a párom cukros és ezért neki az étkezéseket be kell tartania így nem árt ha a buszon van nálunk némi étel a táskámban (ill. inzulin).
Előre is köszönöm a segítséget! Üdv.: Barbi
Kedves Barbara!
Szerintem is el lehet boldogulni németül és angolul is.Bár az éttermekben van sok helyen magyar nyelvű étlap és van ahol beszélnek is pár szót magyarul.tehát ha semmilyen nyelven nem beszél akkor sem lesz gond "szerintem".A félpanziót nem éri meg semmi esetre sem szerintem,mert ennyi pénzért amennyibe kerül meg lehet oldani az étkezést mindig más és más helyen is.A San Remo-taverna,Alekos-taverna,három kismalac étterem,Kapitány étterem amiket ajánlani tudok.De a San Remo-t semmi esetre nem hagynám ki a helyükben.Szerintem a 20 kilós határt nem kell olyan komolyan venni,de azért nem kell fejenként 3 nagy bőrönddel utazni,mert a csomaghelyek korlátozottak.A buszra mi is fel szoktunk vinni egy kisebb táskát amikben az ételünket/ szendwicseket és üdítőket/ viszük az útra,no meg egyébb csokikákat,müzli szeleteket.

Valami olvasni valót és ennyi...ja meg ha valaki szeret kártyázni akkor azt,meg egy kicsi pokrócot nem árt vinni a buszra,mert a légkondi megy a szellőzés miatt éjjel is.Üdv:Nándi