(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

M. Dávid Dátum: 2014-07-04 22:49:41
Szepesi László írta ekkor: 2014-07-04 22:30:46
Kedves Dávid! Természetesen lehet vinni laptopot, tabletet stb. Én a nagy bőröndbe a ruhák közé raktam a notit. Felvinni is lehet de akkor a lábnál kelesz tárolni mert a fenti csomagtér keskeny és a kanyarokban kiesik. Semmi vám nincs! Robogóról nem tudok nyilatkozni. 31 órát túlélni? Este filmeket vetítenek a buszon. De lehet olvasni, zenét hallgatni stb. Na meg beszélgetni úgy, hogy másokat ne zavarjunk. A buszok kb. 3 óránként áll meg. Sofőröktől függ. Hazafelé ritkábban áll meg mert mindenki szeretne mihamarabb hazaérni. Oda felé meg van bőven idő a komp indulásig! Megáll olyan helyen is ahol büfé stb. is van de ez szerbia területén van még! Ételt, italt úgy vigyetek fel a buszra, hogy elég legyen. Egyébként a buszon lehet venni sört, vizet és nagyon finom kávét. Vizibicikli van Sidarin de én nem tudom mennyiért.
Kedves László! Köszönöm szépen a gyors és kielégítő választ!
Szepesi László Dátum: 2014-07-04 22:30:46
M. Dávid írta ekkor: 2014-07-04 21:40:34
Üdv! Július 18-án indulunk egy 11 fős fiatalokkal teli társasággal a Louvros apartmanba. Már nagyon várjuk!!:) Felmerült 1-2 kérdés amire hosszas visszaolvasás során sem kaptam választ: 1. Lehet-e laptopot vinni? (ha igen, vámköteles-e?) 2. Robogó bérlés mennyibe kerül átlagosan egy napra? (autóra vonatkozó számokat már találtam) 3. Hogyan lehet túlélni egy ilyen hosszú buszos utat? Bármi hasznos túlélőtanácsot szívesen vennénk :) 4. Milyen gyakran áll meg a busz? Boltnál is megáll vagy csak 1-2 benzinkútnál? 5. Van-e lehetőség Sidarin vízibicikli bérlésre? Köszönöm előre is a válaszokat! Üdv, Dávid
Kedves Dávid! Természetesen lehet vinni laptopot, tabletet stb. Én a nagy bőröndbe a ruhák közé raktam a notit. Felvinni is lehet de akkor a lábnál kelesz tárolni mert a fenti csomagtér keskeny és a kanyarokban kiesik. Semmi vám nincs! Robogóról nem tudok nyilatkozni. 31 órát túlélni? Este filmeket vetítenek a buszon. De lehet olvasni, zenét hallgatni stb. Na meg beszélgetni úgy, hogy másokat ne zavarjunk. A buszok kb. 3 óránként áll meg. Sofőröktől függ. Hazafelé ritkábban áll meg mert mindenki szeretne mihamarabb hazaérni. Oda felé meg van bőven idő a komp indulásig! Megáll olyan helyen is ahol büfé stb. is van de ez szerbia területén van még! Ételt, italt úgy vigyetek fel a buszra, hogy elég legyen. Egyébként a buszon lehet venni sört, vizet és nagyon finom kávét. Vizibicikli van Sidarin de én nem tudom mennyiért.
M. Dávid Dátum: 2014-07-04 21:40:34
Üdv! Július 18-án indulunk egy 11 fős fiatalokkal teli társasággal a Louvros apartmanba. Már nagyon várjuk!!:) Felmerült 1-2 kérdés amire hosszas visszaolvasás során sem kaptam választ: 1. Lehet-e laptopot vinni? (ha igen, vámköteles-e?) 2. Robogó bérlés mennyibe kerül átlagosan egy napra? (autóra vonatkozó számokat már találtam) 3. Hogyan lehet túlélni egy ilyen hosszú buszos utat? Bármi hasznos túlélőtanácsot szívesen vennénk :) 4. Milyen gyakran áll meg a busz? Boltnál is megáll vagy csak 1-2 benzinkútnál? 5. Van-e lehetőség Sidarin vízibicikli bérlésre? Köszönöm előre is a válaszokat! Üdv, Dávid
Márki Sándorné Dátum: 2014-07-04 19:19:35
Bodnar Mihaly írta ekkor: 2014-07-04 17:52:59
Istenem de jò valakinek. Mi holnap reggel indulunk haza. Csodàs két hetünk volt. A Nikos ispteni. Pihenés, csend, fürdés. Mindenki nagyon szeretett itt lenni. Ha jövünk màskor akkor is csak ide. Holnap nagy könnyek a kompon. A hàrom kismalac étterem tényleg szuper. Bô vàlaszték, normàois àrak, nagy adag. Kàr, hogy nem mehetünk veletek vissza. Érezzétek Magatokat nagyon jòl! Nagyon jò nyaralàst!!!
Nem tudtam,hogy 2 hétre mentetek. De jó nektek:-) Azért én várom már azt az 1 hetet is. Már mindent megvettem, csak éppen az a kaja hiányzik amit az útra viszünk. Most már nem csak én vagyok besózva hanem a család többi tagja is. smile
Bodnar Mihaly Dátum: 2014-07-04 18:06:42
ViSziasztok. Aki autòval megy és érdekli, hogy van-e jò strand tudok mondani pàrat sidari közelében. Afionas beach= szïntiszta vïz, gyorsan mélyül, jò friss vïzû. Elképesztôen szép làtvànnyal. Kavicsos. Kalamaki beach= homokos, nagyon sokàra mélyül, van egy nagyon hosszù stég a tengerbe épïtve. Lehet ròla ugràlni. Szemben Albània. Meleg vïzû. Kisgyerekeseknek csùcs. Agios Stefanos beach = hosszù homokos, òriàsi sziklafal a hàttérben. Nincs emberàradat. Imàdtuk. Avarillas beach is homokos.Nagyon jò, de ott màr kezd tömeges jelleget felvenni a strand.