Üdv!
Július 18-án indulunk egy 11 fős fiatalokkal teli társasággal a Louvros apartmanba.
Már nagyon várjuk!!:) Felmerült 1-2 kérdés amire hosszas visszaolvasás során sem kaptam választ:
1. Lehet-e laptopot vinni? (ha igen, vámköteles-e?)
2. Robogó bérlés mennyibe kerül átlagosan egy napra? (autóra vonatkozó számokat már találtam)
3. Hogyan lehet túlélni egy ilyen hosszú buszos utat? Bármi hasznos túlélőtanácsot szívesen vennénk :)
4. Milyen gyakran áll meg a busz? Boltnál is megáll vagy csak 1-2 benzinkútnál?
5. Van-e lehetőség Sidarin vízibicikli bérlésre?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Üdv, Dávid
Kedves Dávid! Természetesen lehet vinni laptopot, tabletet stb. Én a nagy bőröndbe a ruhák közé raktam a notit. Felvinni is lehet de akkor a lábnál kelesz tárolni mert a fenti csomagtér keskeny és a kanyarokban kiesik. Semmi vám nincs! Robogóról nem tudok nyilatkozni. 31 órát túlélni? Este filmeket vetítenek a buszon. De lehet olvasni, zenét hallgatni stb. Na meg beszélgetni úgy, hogy másokat ne zavarjunk. A buszok kb. 3 óránként áll meg. Sofőröktől függ. Hazafelé ritkábban áll meg mert mindenki szeretne mihamarabb hazaérni. Oda felé meg van bőven idő a komp indulásig! Megáll olyan helyen is ahol büfé stb. is van de ez szerbia területén van még! Ételt, italt úgy vigyetek fel a buszra, hogy elég legyen. Egyébként a buszon lehet venni sört, vizet és nagyon finom kávét. Vizibicikli van Sidarin de én nem tudom mennyiért.