(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

P. Viktória Dátum: 2011-08-17 19:22:23
Szia Enikő! Majd csak kibírjuk valahogy. Mi már eddig 2x voltunk ilyen hosszú úton, de lassan telt, az bizti... Mi egyik nap vettünk nyakpárnát, de valahogy olyan furi, nem tudom mi lesz belőle. Ti milyen helyeken jártatok eddig?
Kovács Gyöngyi Dátum: 2011-08-17 11:21:13
Tóth Judit írta ekkor: 2011-08-16 20:27:53
Igen, de határozottan mondta a csaj, hogy az EUB az orvosnál fizetős, és itthon kifizetik. Egy árban van kb. de az Atlas a tuti. Biztos neked is elmondja, ha olyan a biztosítós.
Megkötöttem az Atlast. Holnaptól szabi aztán indulás!
Ásoth Enikő Dátum: 2011-08-16 21:36:17
P. Viktória írta ekkor: 2011-08-16 10:07:20
Sziasztok! Mi is augusztus 19-én indulunk Győri felszállással. Mi 4-en a Clio apartmanba megyünk. Már csak 3 nap.... smile
Szia Viki! Én és a barátom Tatán szállunk majd fel és mi is a Clioban leszünk. Már nagyon várjuk! Én nem tudom, hogy fogom tudni kibírni a hosszú utat, mert eddig sosem tudtam buszon elaludni.
Galadriel Dátum: 2011-08-16 21:32:12
Szia Gábor Mi a július 22 és 30 közötti turnus vendégei voltunk Korfun. Még csak most sikerült felfogni milyen csodás helyeken jártunk. :) Ez alatt az egy hét alatt, amíg a Te és a Sidari falu lakosainak a vendégszeretetét élveztük, nagyszerűen éreztük magunkat... bár maradhattunk volna még egy hetet! Nagyon köszönjük az idegenvezetésedet. Sokkal élvezetesebb egy ilyen idegenvezetővel a nyaralás akin látszik, hogy szívből csinálja, nem csak "letudja a kötelezőt". A görög est (a TV ellenére is :) ), a szigettúra (pestre is ilyen buszosok kellenének :)) és a hajókirándulás (az ouzo-s sorversenyt még egy szlalommal is meg lehetne spékelni ha lenne elég bója :) ) mind nagyszerűek voltak. Ha maradtunk volna még egy hetet akkor a többi fakultatív programra is befizettünk volna, de így is kevésnek éreztük azt az időt amit Sidari csodás tengerpartjainál illetve a Canal D'amournál tölthettünk. Az biztos, hogy még visszatérünk ide! Reméljük akkor is Te látsz majd minket vendégül. Üdvözlettel: Mezei Orsolya és Ledényi Norbert Törökszentmiklósró
Tóth Judit Dátum: 2011-08-16 20:27:53
Igen, de határozottan mondta a csaj, hogy az EUB az orvosnál fizetős, és itthon kifizetik. Egy árban van kb. de az Atlas a tuti. Biztos neked is elmondja, ha olyan a biztosítós.