(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Kovács Gyöngyi Dátum: 2011-08-16 20:16:07
Tóth Judit írta ekkor: 2011-08-16 18:22:57
Szia! Azért kérdeztem a biztit, mert a múltkor láttam, hogy a Gábortól kérdezted, hogy melyiket a kettő közül? Én ma voltam megkötni, és a nő mondta, hogy az EUB-bal is kell kint fizetni. Egyedül az Atlasz ami nem kér pénzt kint. Azért te is kérdezz rá, de állítólag ez így van. Én az utolsó napra (vas.) már nem fizettem. Na mindegy. Juj de félek ettől a hosszú úttól. Sajnos én nem tudok aludni semmi járgányban. Ja, ti biztos a 2-es járattal jöttök, de nekünk kétesélyes. Szia
Szia! Gábor azt írta,hogy mindkettőt elfogadják,most már tényleg bizonytalan vagyok.Te Atlaszt kötöttél?
Tóth Judit Dátum: 2011-08-16 18:22:57
Kovács Gyöngyi írta ekkor: 2011-08-16 18:11:20
Kedves Judit! Nem tudom melyik busz lesz a miénk,majd péntek reggel többet tudunk. Csak olyan biztosítást kötök amelyikkel szerződése van kint az orvosnak, ezért az Atlas és az EUB között gondolkozom, holnap megyek megkötni addigra majd kitalálom. Azt hallottam hosszú az út nagyon majdcsak kibírjuk. Jó készülődést!
Szia! Azért kérdeztem a biztit, mert a múltkor láttam, hogy a Gábortól kérdezted, hogy melyiket a kettő közül? Én ma voltam megkötni, és a nő mondta, hogy az EUB-bal is kell kint fizetni. Egyedül az Atlasz ami nem kér pénzt kint. Azért te is kérdezz rá, de állítólag ez így van. Én az utolsó napra (vas.) már nem fizettem. Na mindegy. Juj de félek ettől a hosszú úttól. Sajnos én nem tudok aludni semmi járgányban. Ja, ti biztos a 2-es járattal jöttök, de nekünk kétesélyes. Szia
Kovács Gyöngyi Dátum: 2011-08-16 18:11:20
Kedves Judit! Nem tudom melyik busz lesz a miénk,majd péntek reggel többet tudunk. Csak olyan biztosítást kötök amelyikkel szerződése van kint az orvosnak, ezért az Atlas és az EUB között gondolkozom, holnap megyek megkötni addigra majd kitalálom. Azt hallottam hosszú az út nagyon majdcsak kibírjuk. Jó készülődést!
Tóth Judit Dátum: 2011-08-16 16:13:50
Szia Gyöngyi! Sziasztok! Mi is hárman indulunk Pestről, és most láttam, hogy 2 busz is ugyanakkor jön értünk. A kettes és azt hiszem a hármas járat. Melyik lesz a mienk? Gyöngyi! Milyen biztosítást kötöttél?
Kovács Gyöngyi Dátum: 2011-08-16 15:23:34
Sziasztok! Mi hárman indulunk a Mariellába Egerből. visszaszámlálás...