(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

S. Krisztina Dátum: 2011-08-02 21:32:57
Sziasztok!Hurrá végre eljött a mi időnk!Pénteken indulunk el sem hiszem.Remélem nekünk is felejthetetlen élményekben lesz részünk.Az utazástól azért egy kicsit tartunk.Valaki tud abban segíteni,hogy hűtőtáskát fel lehet e vinni a buszra?Ez fontos lenne nekem.Köszönöm előre is.
Tóthné Németh Mária Dátum: 2011-08-02 20:42:48
Sziasztok! Nikos Pool apartman érdekelne, mik a tapasztalatok, a nyugágyak ingyenesen igénybevehetők, vagy bérelni kell a medencénél, a légkondi kikapcsolható-e, vagy központilag vezérelt, törölközőt adnak, ahogy a leírásban van??
Szepesi László Dátum: 2011-08-02 19:39:46
Sziasztok! Tudna valaki pontos árat mondani, hogy a kis strandon mennyibe kerül a napernyő bérlés? Több féle árakat is olvastam már! Melyik étteremtől lehet bérelni és mi módon?
Kovács Gyöngyi Dátum: 2011-08-02 16:16:46
Kedves Gábor! Szeretnék érdeklődni, hogy Sidarin melyik biztosítóval van szerződése az orvosnak. Megköthetjük az EUB-t vagy maradjunk az Atlasnál? Köszönöm!
Dátum: 2011-08-01 23:36:40
kriszta írta ekkor: 2011-08-01 10:13:09
Kedves Gábor! Természetesen próbálok társakat találni, de úgy tűnik aug. 6-án nem utaznak repülővel. Ha nem találunk társakat akkor is valahogyan a szállásra kell érnünk. Jelezni fogom, hogy találtunk-e társakat és hogy rendeljél-e taxit. Szombaton éjfél után érkezünk Sidariba, írd meg hogy közvetlenül mehetünk-e a Clio-ba (Fszt.5), vagy először a Katerinába kell jelentkeznünk? Kedves Fórumozók! aug. 6-án utazunk(2 fő) Sidariba Wizzair-el amely 22:35-kor érkezik Korfu városba. Onnan Sidariba taxival megyünk, ha valakit érdekel a transzfer akkor társulhatnánk. Üdv:Kriszta
KEDVES KRISZTA, KÉRLEK, HOGY ELŐSZÖR SZÓLJATOK, TELEFONÁLJATOK NEKEM, MERT TUDNOM KELL, MINDEKI MEGÉRKEZETT-E.MINDENKIT, AKÁR MIKOR ÉRKEZIK MEGVÁROK!!! ÍRJ, HA KELL TAXI. VÁRUNK BENNETEKET!GÁBOR