(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Vámos Zoltán Dátum: 2011-07-31 18:05:08
Kedves Gábor és Vaya, Eredetileg azért léptem fel az oldalatokra, hogy nektek írjak: Köszönjük! A minap néztünk egy filmet, amiről eszünkbe jutottatok: GÖRÖGBE FOGADVA. Hajjjjj! Mennénk ám vissza ezerrel, de előbb melózni kell egy évet megint. Viszlát! Vámos család, Eger, 20110702-0709 (Clio)
Vámos Zoltán Dátum: 2011-07-31 17:59:53
írta ekkor: 2011-07-27 20:16:51
Kedves grandgaborkorfu,ill.fórumozók!Szeretném megkérdezni,hogy még mindíg lehet e személyivel kiutazni,mivel nekünk az okmányirodába azt mondták:felesleges útlevelet csináltatni,el kell fogadniuk az új tipusú személyit!Kire hallgassunk?A válaszokat előre is köszönöm!
Kedves B. Petra, Korfu = GR = EU, így valóbn nem szükséges útlevél, HA van érvényes személyigazolványunk. A gyerkőcöknek nincs személyi igazolványuk, R-GO ők csak útlevéllel és szüklőkkel vagy szülő írásos engedélyével léphetnek ki már a magyar határon is. Üdv., Zoli
Vámos Zoltán Dátum: 2011-07-31 17:55:18
Karsai Edit írta ekkor: 2011-07-28 09:37:59
Kedves Fórumozók! Kedves Gábor! Az autóbérlés kapcsán lenne néhány kérdésem. 6 főre: Két kocsit vagy inkább egy nagyobbat érdemes bérelni? Milyen árban van 1 napra és 1 hétre? Érdemes előre foglalni vagy elég majd ha kint leszünk? Előre is köszönök minden választ. Ha valakinek kényelmesebb: [email protected]. Ide is írhattok. Köszönöm: Edit
Kedves Edit, Véleményem szerint jobban jártok két kis kocsival, mert olyan kanyarok vannak az olajfaligetekben és egyes kaptatókon (pl.: Paleo/Monostor) és olyan keskeny "főutcák" a falvakban (pl.: mindenhol), hogy egy nagy döggel nem európai embernek valók. Mi 140 E-t csengettünk egy Matizért egy hétre és még 30 E-ért kiteszik a reptérre és ott is teheted le (két transzferért ugyanakkor 2x50 E-t kérnének és nem mozdultatok még sehova ...). Hülyeség, hogy harapnak a görög rendőrök és hogy szétbírságolnak, ha rossz helyen parkolsz. Korfu északi részén hat nap alatt úgy elszoktam a KRESZ-től, hogy végül az egy szem városukban már nehezen mentek a táblák felismerései ... :) Csak lazán! Én sem hittem először Gábornak, amikor az aggodalmakra mindig ez volt a válasz: "ezek görögök", de igaza volt! :) Kellemes időtöltést!!! Üdv, Zoli
Krausz Ákos Dátum: 2011-07-29 08:50:01
Holnap este repülővel érkező két személyt elvinnék jutányos áron Sidariba a reptérről. Akit érdekel jelentkezzen! Üdv. Ákos
Erdős Maximilián Dátum: 2011-07-28 22:35:34
denshai vera írta ekkor: 2011-07-26 12:58:20
Miért nem írod ki rögtön a méreteidet? Életkor, fogak száma, stb smile
smile Hello kedves Veronika!Legyen meg a te akaratod! smile "Miért nem írod ki rögtön a méreteidet? Életkor, fogak száma, stb" 1. Életkor 24,5év! 2. Fogak száma 32-1=31(sajna mert a dens molaris superior primus,eltávolításra került)de a többi mind megvan. 3. ésTB igen van társadalom biztosításom is,de ha görögbe megyek oda az kevés,úgyhogy kötök utasbiztosítást is! Szeretettel várunk továbbra is az apartmanunkban! A buliból sosem elég!:-) smile Ha érdekel még valami,várom a válaszod!Üdvözlettel:Max smile