(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2011-08-01 11:02:16
Szia Márti! Írtam privit, remélem megkapod.
Dátum: 2011-08-01 11:00:57
Kedves Gábor és Gabriella! Szerencsésen hazaérkeztünk úgy fél tíz tájékán. a szerbek a határon szívattak bennünket, ami ugyan bosszantó volt de ezt hamar elfelejtjük. Szeretnénk megköszönni a kedvességeteket, (a " telefonos " segítségért külön köszönet Gabinak) az idegenvezetést, a tájékoztatást, a szuper kirándulásokat és a fenomenális görög estet. Korfu gyönyörő, a görögök szeretni valók, ahhoz, hogy még jobban érezzék magukat a vendégek, pedig ilyen kíváló munkatársak kellenek mint Ti. Ha lehetne már indulnánk is vissza, kívánunk Nektek további jó munkát, jó egészséget, sok vendéget, magunkank, hogy találkozzunk még. Mégegyszer köszönünk minden: Szélessyék az Elektra 6-ból.
kriszta Dátum: 2011-08-01 10:13:09
írta ekkor: 2011-07-31 22:46:59
KEDVES KRISZTA, TERMÉSZETESEN SEGÍTEK MEGRENDELNI,ADDIG IS PRÓBÁLJATOK TÁRSAKAT TALÁLNI, MERT KIFIZETŐDŐBB. ÜDV, MÉG ÍRJATOK A FÓRUMRA, HOGY BIZTOSAN KELL-E! ÜDV,GÁBOR
Kedves Gábor! Természetesen próbálok társakat találni, de úgy tűnik aug. 6-án nem utaznak repülővel. Ha nem találunk társakat akkor is valahogyan a szállásra kell érnünk. Jelezni fogom, hogy találtunk-e társakat és hogy rendeljél-e taxit. Szombaton éjfél után érkezünk Sidariba, írd meg hogy közvetlenül mehetünk-e a Clio-ba (Fszt.5), vagy először a Katerinába kell jelentkeznünk? Kedves Fórumozók! aug. 6-án utazunk(2 fő) Sidariba Wizzair-el amely 22:35-kor érkezik Korfu városba. Onnan Sidariba taxival megyünk, ha valakit érdekel a transzfer akkor társulhatnánk. Üdv:Kriszta
Karsai Edit Dátum: 2011-08-01 08:42:16
Vámos Zoltán írta ekkor: 2011-07-31 17:55:18
Kedves Edit, Véleményem szerint jobban jártok két kis kocsival, mert olyan kanyarok vannak az olajfaligetekben és egyes kaptatókon (pl.: Paleo/Monostor) és olyan keskeny "főutcák" a falvakban (pl.: mindenhol), hogy egy nagy döggel nem európai embernek valók. Mi 140 E-t csengettünk egy Matizért egy hétre és még 30 E-ért kiteszik a reptérre és ott is teheted le (két transzferért ugyanakkor 2x50 E-t kérnének és nem mozdultatok még sehova ...). Hülyeség, hogy harapnak a görög rendőrök és hogy szétbírságolnak, ha rossz helyen parkolsz. Korfu északi részén hat nap alatt úgy elszoktam a KRESZ-től, hogy végül az egy szem városukban már nehezen mentek a táblák felismerései ... :) Csak lazán! Én sem hittem először Gábornak, amikor az aggodalmakra mindig ez volt a válasz: "ezek görögök", de igaza volt! :) Kellemes időtöltést!!! Üdv, Zoli
Köszönöm az infokat Zoli!
Dátum: 2011-07-31 22:46:59
kriszta írta ekkor: 2011-07-27 21:43:53
Kedves Gabor! Aug. 6-an ketten megyunk Wizzair-el Sidariba, a Clio fszt.5-be. Ugy tunik , hogy ugyanakkor senki mas nem utazik wizz-el Sidariba. Tudnal taxit rendelni szamunkra? Ha valakit megis erdekli a taxi, akkor kerem jelezze a forumon. Udv: kriszta
KEDVES KRISZTA, TERMÉSZETESEN SEGÍTEK MEGRENDELNI,ADDIG IS PRÓBÁLJATOK TÁRSAKAT TALÁLNI, MERT KIFIZETŐDŐBB. ÜDV, MÉG ÍRJATOK A FÓRUMRA, HOGY BIZTOSAN KELL-E! ÜDV,GÁBOR