(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Szilágyi Dina Dátum: 2011-06-29 18:11:51
Kedves Gábor!Szeretnénk igényelni a transzfert oda. Akkor körülbelül 120 euro/két taxira számítunk. És a reptéren hol találjuk meg a taxit?És akkor a kulcsokat hogyan tudjuk átvenni? Veled fogunk találkozni? Előre is köszönöm!
P. Viktória Dátum: 2011-06-29 16:11:34
Szia Móni! Mi is a Clioba megyünk... Mit tudnál még az apartmanról írni?? Kaphatnánk még egy kis infót? A medence tiszta?? előre is köszi
Poncsák Mónika Dátum: 2011-06-29 16:06:51
Sziasztok! Akik a Clio Apartmanba mennek feltétlenül vigyenek füldugót, mert a szemközti hotelben nagyon hangos bulik vannak minden este ( kb. hajnali 1-2-ig ), reggel 6-tól pedig a tetőteraszban lakó madarak csipognak olyan elképesztő hangerővel, hogy nem lehet aludni tőlük.. Tudom, hogy ez a legkisebb gondja annak, aki most készül nyaralni.. de egy info ez is.. egyébként az apartman szuper :)
Junky Dátum: 2011-06-29 15:54:50
írta ekkor: 2011-06-29 13:42:17
Szia Petra! Most hallgattam a hírekben (RTL) ,hogy Paráliából jelentkezett egy idegenvezető, őt kérdezték a kialakult helyzetről, azt mondta, hogy az üdülőhelyen a zavargásból semmi nem érezhető, a kirándulások is mennek. A határon a buszokat átengedik, addig nem sztrájkolnak, de vége lesz ma vagy holnap ezt már nem hallottam pontosan. Mária
Kedves Mária! Nagyon nagyon szépen köszönöm a helyzetjelentést ;) Remélem minden oké lesz. Szerintem már Gábor is mondaná, ha gond lenne! Egyébként a magyarok is sztrájkolnak (a rendvédelmi dolgozók) szóval ha úgy vesszük itt sem jobb a helyzet .... A sztrájknak hivatalosan ( a görögöknél) csütörtökön vagy pénteken lesz vége, de ma hoz döntést a parlament, hogy elfogadja-e a megszorító csomagot, még változhat a helyzet mindkét irányba
Virág erika Dátum: 2011-06-29 15:20:27
Horváth Attila írta ekkor: 2011-06-27 19:37:28
Kedves Gábor! Horváth Attila vagyok, július 9-16 időszakban nyaralunk majd Korfun a feleségemmel, de nem busszal megyünk, hanem egyénileg repülővel. Érkezés Korfura: Július 9. 22:35 Indulás vissza Korfuról: Július 16. 23:15 Az lenne a kérdésem, hogy van-e lehetőség transzferre a reptér és Sidari (Elektra Apartman) között a fent említett időpontokban, valamint, hogy milyen árban van. Válaszát előre is köszönöm!
Kedves Attila, Mi is ugyanakkor megyünk és jövünk, szintén repülővel és szintén kettesben. Mi is Sidariba akarunk eljutni. Mi lenne ha megosztoznánk egy taxin? Gábor szerint 60 € / taxi. Ha benne vagytok, akkor megkérem Gábort, hogy rendeljen nekünk. Szia, Erika