(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Junky Dátum: 2011-06-29 12:38:15
Sziasztok (ismét) Én is nézegettem az infokat a fórumokon és meg kell hogy mondjam, méginkább elkeseredtem. Van aki már azt írja (Zakhintoszos fórumon), hogy át sem engedik a turistákat a Makedón- Görög határon. SOS. egy Grand Toursos munkatárs legyen szíves nyugtasson meg minket, vagy tájékoztasson a "vérvalóságról", mert az hogy mindenki rémhíreket kelt egyáltalán nincs rendbe! Én nem vagyok egy izgulós típus, de már nem tudom mit higgyek...
Kocsis Barnabás Dátum: 2011-06-29 10:45:52
Sziasztok! Ezt egy másik fórumon találtam: "Én úgy tudom, hogy a sztrájk csak az állami kompokra vonatkozik (Anek lines stb...) a magán komptársaságok attól függetlenül járnak nekik nem biznisz az állás. A jón szigetekre a görög szárazföldről csak magán kompok járnak." Remélem igaz! Mi is nagyon várjuk már, nekünk még 16 nap :)
Bajkó Viola Dátum: 2011-06-29 10:06:29
Junky írta ekkor: 2011-06-29 08:24:00
Sziasztok! A tegnapi híradó nem szolgált túl jó hírekkel. Mi pénteken indulnánk Sidariba, de a Görögök már a kompokat se engedik át a szigetekre a zavargások miatt. Azt mondják 2 napig tart a sztrájk (pont lejárna mire odaérünk). Attól tartok, hogy lehet el sem indul a buszunk Debrecenből. Valaki tud valami újabb infot? Valaki a Grand Tourstól tud nyilatkozni arról, hogy megyünk-e? Előre is köszönöm!
POnt ezt akartam én is kérdezni, hogy járnak-e a kompok, mert mi is most hallottuk a rádióban, Mi is pénteken indulunk pest megyéből autóval. Jah és Kedves Grandgaborkorfu, nekünk a Katerina apartmanba kell elősszőr mennünk és egy Gáborral kell találkoznunk ott, akkor ez Te lennél? Egyébként a Nikos apartmanba lesz a szállásunk
Junky Dátum: 2011-06-29 08:24:00
Sziasztok! A tegnapi híradó nem szolgált túl jó hírekkel. Mi pénteken indulnánk Sidariba, de a Görögök már a kompokat se engedik át a szigetekre a zavargások miatt. Azt mondják 2 napig tart a sztrájk (pont lejárna mire odaérünk). Attól tartok, hogy lehet el sem indul a buszunk Debrecenből. Valaki tud valami újabb infot? Valaki a Grand Tourstól tud nyilatkozni arról, hogy megyünk-e? Előre is köszönöm!
vakarcs péter Dátum: 2011-06-29 07:55:26
írta ekkor: 2011-06-28 22:21:10
KEDVES PÉTER, ANTIPXOS NEM OLYAN NAGY SZIGET, HOGY LENNÉNEK MENETRENDSZERINTI JÁRATOK, AMI VAN, AZ SZERVEZETT PROGRAM, A IONIAN CRIUSES TÁRSASÁGGAL.HA SZERETNÉTEK OTT MARADNI, MEGOLDHATÓ, DE EZT MAJD SZEMÉLYESEN, MERT BONYOLULT. ÜDV, GÁBOR
Köszönöm a választ,jó lenne ha meg tudnánk oldani hogy maradhassunk tovább.