(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Földesi Gáborné Dátum: 2011-06-06 12:14:23
Deák Anikó írta ekkor: 2011-06-06 12:04:56
Tisztelt már hazaérkezett nyaralók illetve GrandGábor! Érdeklődni szeretnék az utazással kapcsolatban, hogy tényleg elég-e az új típusú személyi igazolvány, mert a Külügyminisztériumnál az mondták, hogy igen. Csak megerősítést szeretnék ezzel kapcsolatban, milyenek a tapasztalatok, ha nem muszáj nem váltanánk ki az útlevelet magunknak! Mi július 15-én indulunk a Clióba. Előre is köszönve válaszotokat! Tisztelettel: Anikó
Szia Anikó! Tegnap jöttünk meg Sidariból.Mi ugyan útlevéllel utaztunk de a mögöttünk ülő pár személyivel jött- elfogadták! nem kell elhinni amit az időjárás előrejelzések mondanak. nekünk végig esőt és zivatart jósoltak , ám az volt a helyzet hogy az egy hét alatt naponta láttunk egy egy felhőcskét!
Deák Anikó Dátum: 2011-06-06 12:04:56
Tisztelt már hazaérkezett nyaralók illetve GrandGábor! Érdeklődni szeretnék az utazással kapcsolatban, hogy tényleg elég-e az új típusú személyi igazolvány, mert a Külügyminisztériumnál az mondták, hogy igen. Csak megerősítést szeretnék ezzel kapcsolatban, milyenek a tapasztalatok, ha nem muszáj nem váltanánk ki az útlevelet magunknak! Mi július 15-én indulunk a Clióba. Előre is köszönve válaszotokat! Tisztelettel: Anikó
Molnárné Pozbai Andrea Dátum: 2011-06-06 11:54:55
Kedves Nyaralók! 2011.06.10.-én indulunk Miskolcról busszal. Ketten utazunk a 13 éves lányommal. Érdekelne, hogy utazik-e valaki ebben az időpontban? Mi a Fszt. 7.(Mariella Apartman)-ban fogunk megszállni. Ha valaki gyakorlott utazó szívesen beszélgetnék vele néhány részletről.
Simon Tamás Dátum: 2011-06-05 19:57:06
Kedves Gábor! Jul.15.-én indulunk négyen busszal Katerina apartmanba.Bérelni szeretnénk nyitott Suzuki terepjárót és motorcsonakot is.A bérleti díjaikról szeretnék információt kapni.Paradise étterem árairól is érdeklődnék.A fakultatív kirándulások hová és melyik nap indulnak,és milyen összegért?Előre is köszönöm! Tomil
Tóth Judit Dátum: 2011-06-05 18:44:32
Szia Gyöngyi! De jó, hogy ilyen hamar válaszoltál. Azt nem értem., hogy a mienk fönt a két lakás, de miért van 4 erkély? És ebből melyik a mienk? A két belső, vagy a két külső, vagy melyik? Mi is már voltunk 4x Görögországban, és nekünk is Paralia volt az, ahová többet nem mennénk. Mocskos a part, hínáros a víz, szóval undorító volt. Képzeld egyszer egy kóbor kutya feküdt a törölközőmre. Rajta vagy a facebookon, vagy az iwiw-en? Mert akkor nek kellene a többieket itt zavarnunk. Na mindegy. Majd mielőtt megyünk, (hú de soká) még úgyis sokat beszélünk. Jó? Szia Judit