(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Földesi Gáborné Dátum: 2011-06-05 18:41:25
Szia Gábor!!!!!!!!!!!!! Szerencsésen megérkeztünk du 15.15.-kor voltunk a Hősök terén. Köszönünk mindent . Sidari csodálatosan szép hely. Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük a lelkiismeretes munkát a sziget túrán történt idegenvezetést a sok sok érdekes tájékoztatást! Üdv: Földesiék , Füzesiék és Csizmadiáék ( A 6.-ok)
Kovács Gyöngyi Dátum: 2011-06-04 21:01:11
Tóth Judit írta ekkor: 2011-06-02 21:49:55
Szia Gyöngyi! Jó hamar válaszolok. Na mindegy. Igen, a mienk a 9-es. Mit szólsz ezekhez a borzalmakhoz amiket itt olvasok? Olvastad már? Érdemes elolvasni, lehet, hogy akik már hazajöttek, igy akarják elvenni a kedvünket a nyaralástól? Kedvesek. Na ez van.
Szia Judit! Gondolom már kitaláltad,hogy miénk a 10.szoba. Most megyünk hetedjére Görögországba , utóbbi 5x a Grand Toursal. MInden alkalommal meg voltunk velük elégedve,azt kaptuk amit igértek. Nem hiszem el,hogy Korfun koszos a tenger! Eddig még mindenhol tiszta volt,egyedül Paralián nem tetszett. A Jón tengeren Zakynthoson is tiszta volt. Alig várom ,hogy benne fürödjek! Akinek nem tetszik fürödjön medencében,bár én annak a tisztaságát kérdőjelezném meg.Az én kedvemet ezzel nem tudják elvenni!
Varga Istvánné Dátum: 2011-06-04 11:40:17
Kedves nyaralók! Miskolcról indulunk 07.15.-én busszal, középkorú házaspár vagyunk és a Clio 10-es szobában leszünk. Érdekelne, hogy a hűtőszekrénynek van-e fagyasztó része? Lehet-e fürödni a medencében? Ha valaki volt már fakultativ programon szeretnénk tudni milyen volt és mennyibe került? Üdvözlettel: Vargáné Adrienne
Máténé Márti Dátum: 2011-06-03 14:55:13
Szepesi László írta ekkor: 2011-06-02 20:40:26
Kedves fórumozók, kedves grandgaborkorfu ! Megdöbbenve olvastam a tengerről és egyáltalán korfurol írt negatív véleményt. Mi tavaly voltunk és állíthatom, hogy csodálatos élmény volt az ott töltött hét. A tenger tiszta az árak korrektek és az ott lakók barátságosak. A sziget pedig gyönyorű. Úgy gondolom ez 9 hónap alatt nem változott az ellenkezőjére. Csak sajnálni tudom, hogy valaki(k) ilyen módon akarta lejáratni az irodát és a szigetet!!!! Mi augusztus 19-én újra megyünk és alig várjuk már, hogy ott legyünk. Mindenkinek csak ajánlani tudom !!!
László! Én a személyesen megtapasztalt dolgokat írtam le,sem az irodáról sem a szigetről nem nyilatkoztam negatívan! Az ember oda viszi a pénzét( és ők belőlünk turistákból élnek) ezért elvárja, hogy az alapvető feltételek meglegyenek a nyaralással kapcsolatosan. Nem a sziget szépségével,az emberek kedvességével és a viszonylag elfogadható árakkal volt problémánk! Csak egy "kicsivel" kellene több gondot fordítani a környezetük takarításra és máris más lenne a megítélésük!!!
Tóth Judit Dátum: 2011-06-02 21:49:55
Kovács Gyöngyi írta ekkor: 2011-05-27 11:21:44
Szia Judit! A 12 éves fiunkal megyünk. Aki egyébként jól kijön a lányokkal mert van a családban egy pár belőlük. Ezek szerint Tiétek a 9 szoba? Gyöngyi
Szia Gyöngyi! Jó hamar válaszolok. Na mindegy. Igen, a mienk a 9-es. Mit szólsz ezekhez a borzalmakhoz amiket itt olvasok? Olvastad már? Érdemes elolvasni, lehet, hogy akik már hazajöttek, igy akarják elvenni a kedvünket a nyaralástól? Kedvesek. Na ez van.