(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Domokos Noémi Dátum: 2011-06-02 20:41:47
Kedves Mindenki! Nagyon várjuk már (főleg a viziboszorkány húgom), hogy az előttünk lévő közel 2 hét elszálljon, és élvezhessük a szigetet! smile Egyénileg megyünk, autóval, a kérdésem ehhez kapcsolódik. A kompon a jegy hogy működik? Meg lehet venni retúr is (ha igen gondolom az olcsóbb)? A jegy árak fixek? Sajnos jártunk már úgy a világban, hogy vissza útra jóval többet fizettünk, mint az odaútra. Köszönöm a segítséget! Ha esetleg még tudnátok tanácsot adni, hogy mi az, amit feltétlenül vigyünk, vagy mi az, amit ne vigyünk, mert kint esetleg olcsóbb (ha van ilyen) azt is szívesen veszem.
Szepesi László Dátum: 2011-06-02 20:40:26
Kedves fórumozók, kedves grandgaborkorfu ! Megdöbbenve olvastam a tengerről és egyáltalán korfurol írt negatív véleményt. Mi tavaly voltunk és állíthatom, hogy csodálatos élmény volt az ott töltött hét. A tenger tiszta az árak korrektek és az ott lakók barátságosak. A sziget pedig gyönyorű. Úgy gondolom ez 9 hónap alatt nem változott az ellenkezőjére. Csak sajnálni tudom, hogy valaki(k) ilyen módon akarta lejáratni az irodát és a szigetet!!!! Mi augusztus 19-én újra megyünk és alig várjuk már, hogy ott legyünk. Mindenkinek csak ajánlani tudom !!!
Bunovácz Dezső Dátum: 2011-06-02 17:38:04
Máténé Márti írta ekkor: 2011-06-02 05:33:03
Dezső! A kirándulásokat úgy oldottuk meg,hogy autót béreltünk és magunk mentünk, de a programokról jókat hallottunk,igaz a magyaroké volt a legdrágább,magyar nyelvű leírás nemigen van,Korfuról szóló magyar nyelvű könyv 20 évvel ezelőtti kiadású (legalábbis nekünk ilyet sikerült venni)
Márti köszönöm a választ! Nekem sikerült egy viszonylag jó minőségű Korfu könyvet venni és eléggé friss adatokkal, kisméretű és könnyen kezelhető. Ha esetleg valakinek még nincs beszerezheti " Booklands 2000 Kiadó ( Mike Gerrard - Korfu)"- persze ez sem olcsó de legalább kapható! Üdvözlettel : Dezső
Máténé Márti Dátum: 2011-06-02 16:29:13
írta ekkor: 2011-06-02 12:46:18
KEDVES MÁRTI, GÁBOR VAGYOK SIDARIBÓL ÉS SZERETNÉM MEGKÉRDEZNI, HOGY HOL KÉRTEK 15 EURÓT 2 ÁGYÉRT ÉS 1 NAPERNYŐÉRT?ÜDVÖZLETTEL, GÁBOR
Kedves Gábor!Ez az eset a Canal d'amour-nál történt,ott ahol viszonylag tiszta volt a föveny és lehetett volna fürödni is,de ugyanez volt a vizibiciklisnél is,igaz ők csak 8 eurót akartak kérni!
Dátum: 2011-06-02 15:03:47
Dohány László írta ekkor: 2011-06-02 14:29:09
Sziasztok! Gábortól érdeklődnék, hogy Sidariban található-e ATM automata. Gondolom, hogy igen, de megnyugtatna a válaszod! :) Előre is köszönöm!
KEDVES LÁSZLÓ, KB. 5-6 VAN A FŐUTCÁN ÉS MŰKÖDNEK IS! ÜDVÖZLETTEL, GÁBOR