(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Tóthné Németh Mária Dátum: 2011-03-20 16:33:10
Kovács Gyöngyi írta ekkor: 2011-03-15 18:05:35
Kedves Ferenc! Hány évesek a gyerekek? A mi fiunk 12. Nem hinném,hogy Görögországban lehet csalódni pláne Korfuban! Mi 6x voltunk már,de Korfu most lesz az első. NAgyon várom! Gyöngyi
Szia Gyöngyi! A fiúk 17 és 21 évesek és megleptek nagyon, hogy velünk akarnak tartani, remélem ők is megtalálják majd a nekik tetsző programot. Mi 3 alkalommal voltunk Görögországban, Sarti tetszett eddig legjobban a tenger tisztasága miatt, de ez az idén változhat! A fakultatív program lehetőségeiről még tájékozódnom kell, de még lesz bőven rá időm és bízom abban is, hogy akik előttünk járják be a "terepet" segítenek is a választásban!
Kis Józsefné Dátum: 2011-03-17 14:21:25
Érdeklődni szeretnék, hogy a Clio apartmannál a parkolás megoldható? Egyénileg utazunk, nem szeretnénk ha a kocsit messzebb kellene leparkolni.
Szepesi László Dátum: 2011-03-17 08:29:55
Volümné Kékesi Henriett írta ekkor: 2011-03-15 20:54:14
Sziasztok! Tudna valaki segíteni, aki járt már esetleg Korfun az Elektra apartmanban? Oda szeretnénk menni, de olvastam egy érdekes dolgot, egy másik utazási iroda, nem a grand honlapján. A strandról azt írták, hogy bár az apartmantól 10 méterre van, nem saját az előtte fekvő strand. Nem tudom, ez vajon mit jelenhet. Ha valaki tud ebben segíteni, azt megköszönném.
Kedves Henriett! Azt én sem tudom mit ért saját strandon, hiszen a partszakasz senkinek sem sajátja tudtommal. Tényleg a hátsó kaputól kb. 8 m-re van a tenger! Tavalyi tapasztalatból tudom mondani, hogy az elektra előtti részen csak elektrások és grandosok (mint mi) telepedtek le. Még annyi kedvezmény is volt, hogy a grandosoknak a napágyat bérbeadó, 7 eu. helyett csak 5 eu.-t kell fizetni egy napra !
Bakos Csenge Dátum: 2011-03-16 21:42:31
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Korfura utaznánk egyénileg 2fő, a repülőtérről szeretnénk Sidariba eljutni az apartmanunkhoz. Ki milyen tanácsot tud adni, hogyan juthatnánk el oda?
Kovács Gyöngyi Dátum: 2011-03-16 10:57:53
Szia Viktória! Jó lesz a társaság az tuti! Szerintem 1 hét nem elég a fakultatív programokra. Személy szerint Korfu városa nagyon érdekel , sok a látnivaló. PAleokastritsára is kíváncsi vagyok. Mikor Zantén voltunk 2 napra autót béreltünk és bejártuk a szigetet,béreltünk üvegfenekű csónakot is mind nagy élmény volt. Én most is gondolkodom hasonlókban.Persze mindenkinek más az igénye. Jó várakozást,még van egy kis idő az indulásig! Gyöngyi