(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Szepesi László Dátum: 2011-01-25 15:53:17
Kedves Grandéva ! Tavaly a Katerinában voltunk és ezen az éven is oda fizettünk be. A felszereltségből azt látom, hogy hiányzik a mikrohullámú sütő. Tavaly volt és nagyon jó szolgálatot tett. Ezen az éven már nincs vagy csak véletlenül maradt ki a felsorolásból ?
tóth zoltán Dátum: 2011-01-22 11:49:01
MÁJUSBAN UTAZOM AZ ELSÖ TURNUSSAL.MÉG NEM VOLTAM KORFUN,MÁR NAGYON VÁROM.AUTÓBÉRLÉSBEN GONDOLKODOM,ÉRDEKELNE JÖN E MÉG VALAKI EGYEDÜL,ÍGY TÖBBEN KIBÉRELNÉNK EGY AUTÓT.
Dátum: 2011-01-21 20:49:30
Kedves Olga! A transzfer 50-60 euro/út taxival, Gondolom ez négy részre oszlik (vagyis szerintem annyifel, amennyien vagytok). Nekem Horváth Éva segített rengeteget az irodától, mindig pillanatok alatt válaszol az email-re, nagyon segítőkész. A Wizz-nél meg egyelőre sasoljuk az árakat, és ha esetleg lenne valami akció, akkor lecsapunk rá. Ha nem lesz, akkor pedig megyünk busszal, abba sem halunk bele. Egyelőre a szállásunk előfoglalás alatt áll, a kezdőrészletet már elutaltam. Ha nem repülünk, akkor még később veszünk buszjegyet.
Nádasiné Gilicze Olga Dátum: 2011-01-21 15:02:56
írta ekkor: 2011-01-20 12:33:04
Szia Mónika! Igen, a Wizz-t néztük, egyelőre még nem eldöntött, hogy pontosan mivel is megyünk, lehet vegyesen megy a csapat (busz/repülő). Egyelőre lefoglaljuk a szállást, a többi meg eldől. Én is megérdeklődtem tegnap az irodánál, tudnak segíteni a transzferben (50-60 euro/út). Autóbérlést nem tervezünk (legalábbis jelenleg), inkább quad-ra gondoltunk. Mi viszont csak augusztus végén megyünk, de akkor június végén-július elején várom a friss infokat! :) István
Kedves István, mi is a Wizz Air-t néztük, csak a transzfer miatt gondolkodunk. Az lenne a kérdésem, hogy ez az 50-60euró/út fejenként értendő-e? Válaszod előre is köszönöm.
Vári Gabriella Dátum: 2011-01-20 18:11:22
szia Éva:) a Katerina apartmanházat én foglaltattam le(kb.23ember már be is fizette az egész összeget) és minden szobára nagyon úgy néz ki szükségünk lesz,már vagyunk 50-en:) csak ha mindenkinek kellenek a foglalt szobák,abban az esetben nem lesz elég a hely,mert számoltam a 6ágyasra is