(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Grand Éva Dátum: 2011-01-20 14:42:10
Joó-Horváth Ibolya írta ekkor: 2011-01-20 11:08:18
Kedves.../sajnos nem tudom, ki fog válaszolni! Mi évek óta Tolóba jártunk,de az idén Korfura esett a választásunk. A Clió apartmanba mennék két hétre aug. 20-tól A kérdésem az lenne, hogy a földszinti v. az emeleti szobák a jobbak, melyiket lenne érdemes foglalni, mivel szinte még mind szabad, a másik kérdésem, hogy valami tengeri fűvel riogatnak, a prosik viszont kristálytiszta tengervizről beszélnek! Mindenki válaszát megköszönöm előre is. Horváth Ibolya Makóról
Kedves Ibolya! Az idén először béreljük a Cliót, személyes tapasztalatunk sajnos nincs.Egyébként nincs különbség a földszinti és első emleti apartmanok között , de ha földszinti medencére néző apartmant választaj, akkor az egy kicsit zajosabb a többinél (előnye, hogy az ajtóból szinte a medemcébe ugorhatunk)Üdvözlettel:Éva
Grand Éva Dátum: 2011-01-20 14:33:42
Vári Gabriella írta ekkor: 2011-01-19 18:41:28
azért nem rossz dolog,hogy mellettünk lesznek az idegenvezetők:) csak az a baj,hogy most tudtam meg,pedig mindent befoglaltunk ott és oda is osztottunk embert,igy annyi ember nem jöhet..mert az összes apartman be van foglalva abban az időben:( kik lesznek az idegenvezetők? hallom Zsuzsa már nem fog dolgozni,sajnálom:( esetleg nem lesz ott Vivien?..aki Paralián is volt sokáig?
Kedves Gabi!Vivien Zakynthoson volt tavaly, valószínűleg az idén is ott lesz.Egy másik csoportszervező tetette el a többi apartmant, de lehet hogy ő sem tudja megtölteni minden szobát, akkor tudunk adni neked is belőle, ha még szükséged lenne rá. Most szervezés alatt áll mindenkinél a nyaralás, ezért még egy darabig tartjuk a helyeket. Sajnálom, ha a 6 fős apartman kiesése gond, viszont helyette 1 db 2 fős stúdióval több van.Üdvözlettel: Éva
Grand Éva Dátum: 2011-01-20 14:28:32
Kovács Gyöngyi írta ekkor: 2011-01-19 18:21:03
Kedves Éva? Hány idegenvezető lesz? Melyik Zsuzsa nem dogozik már Önökkel aki Corfun vagy aki Paralian volt?
Mind a két Zsuzsi máshol fog dolgozni, nem utazási irodánál. Az a tervünk, hogy 2 idegenvezető lesz az idei szozonban, de neveket még nem tudok mondani hozzá.
Dátum: 2011-01-20 12:33:04
Poncsák Mónika írta ekkor: 2011-01-19 13:21:46
Szia István! Én is épp ma érdeklődtem az irodánál, és azt mondták, 50 eur-ért visznek el a reptérről. Wizz-air-rel mentek? Mi igen, júni 18-án. Néztem még autóbérlést is, egész hétre, reptéri felvételle, leadással, az sem drága, 55 ezer ft. Üdv, Monika
Szia Mónika! Igen, a Wizz-t néztük, egyelőre még nem eldöntött, hogy pontosan mivel is megyünk, lehet vegyesen megy a csapat (busz/repülő). Egyelőre lefoglaljuk a szállást, a többi meg eldől. Én is megérdeklődtem tegnap az irodánál, tudnak segíteni a transzferben (50-60 euro/út). Autóbérlést nem tervezünk (legalábbis jelenleg), inkább quad-ra gondoltunk. Mi viszont csak augusztus végén megyünk, de akkor június végén-július elején várom a friss infokat! :) István
Joó-Horváth Ibolya Dátum: 2011-01-20 11:08:18
Kedves.../sajnos nem tudom, ki fog válaszolni! Mi évek óta Tolóba jártunk,de az idén Korfura esett a választásunk. A Clió apartmanba mennék két hétre aug. 20-tól A kérdésem az lenne, hogy a földszinti v. az emeleti szobák a jobbak, melyiket lenne érdemes foglalni, mivel szinte még mind szabad, a másik kérdésem, hogy valami tengeri fűvel riogatnak, a prosik viszont kristálytiszta tengervizről beszélnek! Mindenki válaszát megköszönöm előre is. Horváth Ibolya Makóról