(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2010-09-24 10:46:25
Fekete Antal írta ekkor: 2010-09-21 23:20:54
Kedves Zsuzsa! Már több mint egy hete szeptember 12-én érkeztünk haza arról a csodálatos szigetről. Ez úton szeretnénk megköszönni neked Kedves Zsuzsa és a Grandtoursnak ezt az utazást. A szigettúrán olyan sok szép helyekre elkalauzoltál bennünket, bemutattad a Görög mitológiát Korfu múltját jelenét a Sissi palotáját és még sorolhatnám a csodálatos gyönyörű helyeket. Várjuk a könyvedet, hisz biztosan van még a tarsolyodban amit megosztanál velünk Görögország történelmi múltjáról. Nagyon jól éreztük magunkat, kellemesen utaztunk hála a gépkocsivezetőknek. Köszönet érte. Remélem, hogy egyszer még eljutunk Korfura és találkozunk veled. Üdvözlettel a Fekete család!
Kedves Antal! Örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok! Korfu mindig tartogat valamilyen meglepetést...az itt eltöltött időre szívesen gondolnak vissza az utazók, nem csak egy a tengerparti üdülőhelyek közül, hanem egy varázslatos sziget, amelyet a lakói is imádnak...:-) Köszönjük a kedves szavakat, minden jót kívánok az egész családnak és remélem, visszatértek Korfura!!! Üdvözlettel: Zsuzsa
Dátum: 2010-09-24 10:34:49
Kovács Krisztina írta ekkor: 2010-09-18 17:38:42
Kedves Zsuzsa, 2010. augusztus 6-15. között voltunk Sidarin nyaralni. Küldtünk egy csomagot augusztus 20-a előtt a Paradise étterem tulajdonosának postán (akkor adtuk fel, egy A/5 fotó, bor, ilyesmi volt benne). Megtennéd, hogy megkérdezed, megérkezett-e? Aggódunk, hogy elveszett, vagy összetört út közben... és akkor tudnánk kerestetni a Postán. Nagyon köszönjük! Kovács Krisztina, Kovács Edit, Kolter Krisztina és Tóth Erika
Kedves Krisztina! A Paradise tulajdonosa szerdán hozta el a csomagot a postáról, nagyon örült neki, köszöni szépen Nektek!!! Üdvözlettel: Zsuzsa
Szepesi László Dátum: 2010-09-22 12:58:51
Kedves Zsuzsa ! Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Mi is ebben az időpontban voltunk Korfun a Katherinában. Millió köszönet neked a sofőröknek és a grandtoursnak. Fantasztikusan éreztük magunkat ezen a csodálatos szigeten. Terveink szerint jövőre ugyanakkor ugyanott remélem találkozunk. Légyszíves addigra egy példányt félrerakni a könyvedből számunkra. További jó egészséget kívánunk neked.
Fekete Antal Dátum: 2010-09-21 23:20:54
Kedves Zsuzsa! Már több mint egy hete szeptember 12-én érkeztünk haza arról a csodálatos szigetről. Ez úton szeretnénk megköszönni neked Kedves Zsuzsa és a Grandtoursnak ezt az utazást. A szigettúrán olyan sok szép helyekre elkalauzoltál bennünket, bemutattad a Görög mitológiát Korfu múltját jelenét a Sissi palotáját és még sorolhatnám a csodálatos gyönyörű helyeket. Várjuk a könyvedet, hisz biztosan van még a tarsolyodban amit megosztanál velünk Görögország történelmi múltjáról. Nagyon jól éreztük magunkat, kellemesen utaztunk hála a gépkocsivezetőknek. Köszönet érte. Remélem, hogy egyszer még eljutunk Korfura és találkozunk veled. Üdvözlettel a Fekete család!
Dátum: 2010-09-19 10:26:54
Kovács Mihály írta ekkor: 2010-09-15 16:27:27
Szia Zsuzsa! Szeretnénk menni még idén,szeptember végén 1 hétre Korfura.Mit lehet tudni az időjárásról,tenger hőmérsékletről?Illetve, a szüleimet vinném (58,57 évesek),nekik már nincs túl meleg ebben az időben,de azért hideget sem kedvelném. Ezért érdekelne az időjárás. Előre is köszönöm. És egy személyes kérdés,tavaly voltunk Zakynthos-on ahol ugyancsak egy Zsuzsa nevezetű hőlgy volt az idegen vezető.Jórészt neki köszönhető, hogy életünk legjobb nyaralását töltöttük el a szigeten.Őrülnék ha Te lennél,csak most itt.Az biztositana mindent számunkra.De ha nem akkor sem gond.Előre is köszönöm a választ! Misi
Kedves Misi! Korfun ebben a hónapban is kellemes, meleg az idő, napoznak, fürödnek az utasok. A tíz napos előrejelzés jó időt ígér, bár az internetes előrejelzések naponta változnak. A kapitányunktól tudom, hogy a hét végéig marad a jó idő, és az ő előrejelzései eddig megbízhatóak voltak. A hónapban 2 napot esett, néhány napig hűvösebb, szelesebb volt az idő, reméljük, most már tartós lesz a napsütés az utószezonban. A hölgy, akivel Zakintoszon találkoztatok, Kovács Zsuzsa, neki most a Paralia fórumra írhatsz, illetve én is átadom majd neki az üdvözletet..:-)...Én Varga Zsuzsa vagyok...:-) Várlak Benneteket! Üdvözlettel: Zsuzsa