Szia Zsuzsa! Szeretnénk menni még idén,szeptember végén 1 hétre Korfura.Mit lehet tudni az időjárásról,tenger hőmérsékletről?Illetve, a szüleimet vinném (58,57 évesek),nekik már nincs túl meleg ebben az időben,de azért hideget sem kedvelném. Ezért érdekelne az időjárás. Előre is köszönöm. És egy személyes kérdés,tavaly voltunk Zakynthos-on ahol ugyancsak egy Zsuzsa nevezetű hőlgy volt az idegen vezető.Jórészt neki köszönhető, hogy életünk legjobb nyaralását töltöttük el a szigeten.Őrülnék ha Te lennél,csak most itt.Az biztositana mindent számunkra.De ha nem akkor sem gond.Előre is köszönöm a választ!
Misi
Kedves Misi! Korfun ebben a hónapban is kellemes, meleg az idő, napoznak, fürödnek az utasok. A tíz napos előrejelzés jó időt ígér, bár az internetes előrejelzések naponta változnak. A kapitányunktól tudom, hogy a hét végéig marad a jó idő, és az ő előrejelzései eddig megbízhatóak voltak. A hónapban 2 napot esett, néhány napig hűvösebb, szelesebb volt az idő, reméljük, most már tartós lesz a napsütés az utószezonban. A hölgy, akivel Zakintoszon találkoztatok, Kovács Zsuzsa, neki most a Paralia fórumra írhatsz, illetve én is átadom majd neki az üdvözletet..:-)...Én Varga Zsuzsa vagyok...:-) Várlak Benneteket! Üdvözlettel: Zsuzsa