(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Debreceni Tamás Dátum: 2010-06-08 07:58:29
Sziasztok! A következő kérdéssel fordulnék mindenkihez, aki tud válaszolni. Bankkártyával lehet-e fizetni és ha igen, akkor mennyire jellemző. Előre is köszi.
Dátum: 2010-06-07 21:48:36
írta ekkor: 2010-05-31 11:20:45
Kedves Györgyi! Júliusban és augusztusban nagyon meleg van a szigeten, 30 fok feletti a hőmérséklet napközben és este is kellemes az idő. Eső ezekben a hónapokban nem nagyon fordul elő...Sidari minden korosztály számára megfelelő üdülőhely és minden hónapban jönnek fiatabb és idősebb vendégek is. A Katerina valóban jó választás, mert egyrészt közel van a tengerhez és a főutcához, elhelyezkedésének köszönhetően azonban ide nem nagyon szűrődik be a főutca zaja. A medencés Nikos Pool apartman teljesen csendes környezetben van, viszont 900 m-re a parttól. Biztos vagyok benne, hogy jól fogjátok itt érezni Magatokat! Édesanyádra való tekintettel mind a két apartmanban a földszinti szobákat javaslom. A nyári zsúfoltság egy ideje már nem érezhető annyira, mint évekkel ezelőtt (ez Görögország minden részére igaz), és Sidarinak több öble is van, tehát találtok majd júliusban is olyan partot, ahol nincsenek egymás hegyén-hátán a fürdőzők (pl. az Elektra előtti kis öböl és tőle keletre lévő partszakasz). Remélem, tudtam segíteni: Üdvözlettel: Zsuzsa
Kedves Zsuzsa! Az előbb egy kicsit elrontottam a levél formáját. Eredetileg így gondoltam: Kedves Zsuzsa! Köszönöm a megnyugtató válaszokat. Még nem döntöttük el véglegesen az utazást, de Korfura már régóta készülünk. Talán az idén összejön. Üdvözöllek: Györgyi
Dátum: 2010-06-07 21:44:56
Kedves Györgyi! Júliusban és augusztusban nagyon meleg van a szigeten, 30 fok feletti a hőmérséklet napközben és este is kellemes az idő. Eső ezekben a hónapokban nem nagyon fordul elő...Sidari minden korosztály számára megfelelő üdülőhely és minden hónapban jönnek fiatabb és idősebb vendégek is. A Katerina valóban jó választás, mert egyrészt közel van a tengerhez és a főutcához, elhelyezkedésének köszönhetően azonban ide nem nagyon szűrődik be a főutca zaja. A medencés Nikos Pool apartman teljesen csendes környezetben van, viszont 900 m-re a parttól. Biztos vagyok benne, hogy jól fogjátok itt érezni Magatokat! Édesanyádra való tekintettel mind a két apartmanban a földszinti szobákat javaslom. A nyári zsúfoltság egy ideje már nem érezhető annyira, mint évekkel ezelőtt (ez Görögország minden részére igaz), és Sidarinak több öble is van, tehát találtok majd júliusban is olyan partot, ahol nincsenek egymás hegyén-hátán a fürdőzők (pl. az Elektra előtti kis öböl és tőle keletre lévő partszakasz). Remélem, tudtam segíteni: Üdvözlettel: Zsuzsa Kedves Zsuzsa! Köszönöm a megnyugtató válaszokat. Még nem döntöttük el véglegesen az utazást, de Korfura már régóta készülünk. Talán az idén összejön. Üdvözöllek: Györgyi
Csényi Zoltán Dátum: 2010-06-05 19:39:21
írta ekkor: 2010-06-03 14:25:43
Sziasztok! Mióta elmentetek, üres a 13-mas szoba!...:-) Bezárt a napközi is az udvaron, szerintem a tengerparton vannak a foglalkozások...:-) Köszönöm a kedves szavakat, nagyon örülök, hogy jól sikerült a nyaralás és hogy ilyen jó kis csapat jött össze azon a héten is...:-) Korfu pedig mindenkit elvarázsol, de ezt én már régóta tudom...:-) Minden jót kívánok Nektek! Üdvözlettel: Zsuzsa Ui.: Még mindig akad 1-2 citrom a fán....:-))))))) Le kéne már valakinek szüretelni....:-)
Kedves Zsuzsa! A családommal június 19-én utazunk egyénileg Korfura a Nikos Pool apartmanba. Egy nappal később indulunk, mert a fiam szombaton délelőtt ballag az iskolából. Így csak vasárnap délelőtt érünk Korfura. Segítségedet kérném, hogy vasárnap reggel mikor indulnak a kompok. ( minél korábban ) Ha megérkeztünk, gondolom hívhatlak. Köszönettel: Csényi Zoltán
Dátum: 2010-06-04 10:46:53
Köszönöm! Az email címem amire megköszönném az ajánlatot: [email protected] Továbbá még lenne egy kérdésem.Neten kötöttem utasbiztosítást és csak egy kinyomtatott biztosítási kötvényem van ami még ráadásul csak magyar nyelvű. Ezeket elfogadja az orvos. Eddig mindig személyesen kötöttem és akkor kaptam erdeteti pecsétes többnyelvű kötvény füzetet.Azzal soha nem volt gond. De ez a nyomtatvány így elég szegényesnek tűnik. Vagy a doki egyből le tudja ellenőrizni, hogy valós-e a kötvény. Mondial Assistance Köszönettel!