Kedves Györgyi! Júliusban és augusztusban nagyon meleg van a szigeten, 30 fok feletti a hőmérséklet napközben és este is kellemes az idő. Eső ezekben a hónapokban nem nagyon fordul elő...Sidari minden korosztály számára megfelelő üdülőhely és minden hónapban jönnek fiatabb és idősebb vendégek is. A Katerina valóban jó választás, mert egyrészt közel van a tengerhez és a főutcához, elhelyezkedésének köszönhetően azonban ide nem nagyon szűrődik be a főutca zaja. A medencés Nikos Pool apartman teljesen csendes környezetben van, viszont 900 m-re a parttól. Biztos vagyok benne, hogy jól fogjátok itt érezni Magatokat! Édesanyádra való tekintettel mind a két apartmanban a földszinti szobákat javaslom. A nyári zsúfoltság egy ideje már nem érezhető annyira, mint évekkel ezelőtt (ez Görögország minden részére igaz), és Sidarinak több öble is van, tehát találtok majd júliusban is olyan partot, ahol nincsenek egymás hegyén-hátán a fürdőzők (pl. az Elektra előtti kis öböl és tőle keletre lévő partszakasz). Remélem, tudtam segíteni: Üdvözlettel: Zsuzsa
Kedves Zsuzsa! Az előbb egy kicsit elrontottam a levél formáját.
Eredetileg így gondoltam:
Kedves Zsuzsa! Köszönöm a megnyugtató válaszokat. Még nem döntöttük el véglegesen az utazást, de Korfura már régóta készülünk. Talán az idén összejön. Üdvözöllek: Györgyi