(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2010-06-03 14:25:43
Kankai Istvánné írta ekkor: 2010-05-31 21:10:48
Szeretném megköszönni Varga Zsuzsinak,az áldozatos munkáját,amit az elmúlt egy hétben a mi kis csoportunk érdekében végzett!Egy nagyon aranyos,kedves,jól felkészült,lelkes, mindig segitőkész embert ismertünk meg személyében! Szuper volt a kis társaságunk,a tenger az időjárás természetesen a 13-as szoba is!Két nap után már visszavágyunk!Sidari tényleg egy feledhetetlen gyöngyszem volt.Minden percére örökké emlékezni fogunk! Köszönjük.
Sziasztok! Mióta elmentetek, üres a 13-mas szoba!...:-) Bezárt a napközi is az udvaron, szerintem a tengerparton vannak a foglalkozások...:-) Köszönöm a kedves szavakat, nagyon örülök, hogy jól sikerült a nyaralás és hogy ilyen jó kis csapat jött össze azon a héten is...:-) Korfu pedig mindenkit elvarázsol, de ezt én már régóta tudom...:-) Minden jót kívánok Nektek! Üdvözlettel: Zsuzsa Ui.: Még mindig akad 1-2 citrom a fán....:-))))))) Le kéne már valakinek szüretelni....:-)
Dátum: 2010-06-03 14:19:05
Vági Zoltán írta ekkor: 2010-05-31 17:26:06
"Életem legnagyobb jótevői az utazások és az álmok voltak" (Zorba, a görög)
Kedves Zoli! Nagyon tetszik ez az idézet, kár, hogy nem tőlem származik....:-) Nagyon örülök, hogy tetszett Korfu, és Zakintosz után egy másik gyönyörű Jón-szigetet is megismertél! Még minden nyílnak a virágok, a paleokastritsai kolostorban még mindig bódító virágillat-felhő fogad minket, Korfu városban virágoznak a jakaranda fák (világoslila szirmok...bár nem őshonos fa itt, de van belőle néhány). Az idő most már nem olyan szeszélyes, mint az első héten...A Paradise-ban még mindig jól főz Elli néni..:-) Gabi olvasta a fórumot, köszöni a jókívánságokat és üdvözöl Benneteket! És én is!!! Engedd meg itt a végén, hogy én is írjak egy kedvenc idézetet...:-) "Az ezer mérföldes utazás is egyetlen lépéssel kezdődik." (Lao-ce...talán...:-)) Üdvözlettel: Zsuzsa
Dátum: 2010-06-03 13:56:27
írta ekkor: 2010-05-31 14:08:20
Köszönöm kimerítő válaszodat. Kedves Zsuzsa! Érdeklődnék, hogy kapcsolatban vagy-e megbízható autó kölcsönzőkkel. Estlegesen tudnál- e ajánlani ilyet? Helyszínen vagy interneten történő foglalást ajánlod? Esetleg árakról tudnál-e valamit mondani ill. üzemanyag költségeről. Üdv.
Kedves Attila! Szívesen, máskor is! Az általad felvázolt alternatívák közül bármi elképzelhető. Kapcsolatban állunk megbízható autókölcsönzőkkel (az egyik egy helyi iroda itt Sidariban, a másik egy ismert cég, a Budget Eurocar akiknek több irodájuk is van a szigeten). Érkezés előtt is foglalhatsz, ha már biztos vagy abban, hogy hány napra és milyen napokra szeretnéd az autót. Ha írsz egy e-mailt a [email protected] e-mail címre, elküldöm az ajánlatokat. Sidarin a legegyszerűbb, legkisebb 4 fős autók 25 eur / nap-nál kezdődnek biztosítással. Ha szeretnétek részt venni fakultatív programokon, kirándulásokon, akkor az autót az érkezés napján is kikölcsönözhetitek, ha már pontosítjátok a heti menetrendet. A Grand Tours-os vendégek általában a helyszínen bonyolítják le az autókölcsönzést szombat este, vagy vasárnap délelőtt, de természetesen az előzetes foglalásban is tudok segíteni. Az üzemanyag fogyasztás a típustól és az autó korától, műszaki állapotától függ (ezzel újat nem mondtam, csak az elméleti tudásomat tartom karban..:-)) és attól , hogy hová mentek és milyen terepen (pl. más felmenni a Pantokrátor hegy tetejére és más az északi parti új úton végigautózni). Üzemanyag: benzin: kb. 1.50.- eur, diesel: 1.30.- eur. Üdvözlettel: Zsuzsa
Dátum: 2010-06-03 13:14:20
Antos Tamás írta ekkor: 2010-05-29 20:04:49
Sziasztok! Idén mi is Korfut választottuk nyaralásunk színhelyének. Július 3-10-es turnussal megyünk, és arra lennénk kíváncsiak, h ott kb mennyibe kerül a motorbérlés? Inkább kismotorral vágnánk neki a szigettúrának, a busz helyett, persze csak ha nem nagyon drága. Remélem valaki tud segíteni benne. Előre is köszi, Tamás
Kedves Tamás! Sidarin a 80 köbcentis robogó 15 euró, a 100 köbcentis robogó 20 euró naponta. Ha ketten ültök a motoron, inkább a 100-as robogót javaslom, illetve a motorkölcsönzőben is ezt javasolják (hegyes-dombos vidék, hajtűkanyarok nagy szintkülönbségekkel, meredek emelkedők). Ha 3 napra, vagy annál több időre kölcsönöztök robogót, a napi ár csökken. Üdvözlettel: Zsuzsa
Dátum: 2010-06-03 13:03:58
Szepesi László írta ekkor: 2010-05-26 21:16:44
Ezekből jön le a 10 % ? Tudsz esetleg aranyról árakat mondani ?
Kedves László! A Paradise étterem 10% kedvezményt ad a Grand Tours utasainak a végszámla összegéből abban az esetben, ha ételfogyasztás is szerepel a számlán (ha csak italt fogyaszt valaki az étteremben, akkor nem él a kedvezmény.) A kedvezményes kártya felmutatása esetén ebéd és vacsora esetén jár a kedvezmény (az étlapon szereplő reggelik árából nem). Akik félpanziós vagy vacsorás ellátást igényelnek, még jobban járnak, hiszen egy hétre 1 főre a félpanzió 24.900 forint, bőséges reggelivel (kávé vagy tea és narancslé is van a reggelihez) és 3 fogásos vacsorával (előétel, főétel és desszert). A félpanziós menüsor szerepel honlapunkon a "Leírás" linknél. Üdvözlettel: Zsuzsa