(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Kankai Istvánné Dátum: 2010-05-31 21:10:48
Szeretném megköszönni Varga Zsuzsinak,az áldozatos munkáját,amit az elmúlt egy hétben a mi kis csoportunk érdekében végzett!Egy nagyon aranyos,kedves,jól felkészült,lelkes, mindig segitőkész embert ismertünk meg személyében! Szuper volt a kis társaságunk,a tenger az időjárás természetesen a 13-as szoba is!Két nap után már visszavágyunk!Sidari tényleg egy feledhetetlen gyöngyszem volt.Minden percére örökké emlékezni fogunk! Köszönjük.
Vági Zoltán Dátum: 2010-05-31 17:26:06
"Életem legnagyobb jótevői az utazások és az álmok voltak" (Zorba, a görög)
Vági Zoltán Dátum: 2010-05-31 17:24:47
Két idézet a Korfura utazóknak: "Nincs magasabb rendű gyönyör, mint a megismerés öröme" (Leonardo da Vinci)
Vági Zoltán Dátum: 2010-05-31 17:20:53
Szia Zsuzsa! Már 2 hét eltelt a tavaszi üdülésünk óta! Repül az idő! Az idő sajnos idehaza nagyon rossz. Mondhatni pocsék. De jó visszagondolni a késő tavaszi Korfura, a virágokra, a zöldellő szigetre, a kirándulásokra, az esti vacsorákra a Paradise étteremben és a bulizásra. smile Kitartást a nyárra! Én már visszatértem a hétköznapokba, de jó volt erőt gyűjteni és kikapcsolódni Korfun! Üdvözlöm Gabit! Jó görög nyelvleckéket kívánok neki és kitartást hozzá! smile Sok Szeretettel Üdvözöl: Vági Zoli, az első turnusból smile
Dátum: 2010-05-31 14:08:20
Köszönöm kimerítő válaszodat. Kedves Zsuzsa! Érdeklődnék, hogy kapcsolatban vagy-e megbízható autó kölcsönzőkkel. Estlegesen tudnál- e ajánlani ilyet? Helyszínen vagy interneten történő foglalást ajánlod? Esetleg árakról tudnál-e valamit mondani ill. üzemanyag költségeről. Üdv.