(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Szepesi László Dátum: 2010-05-26 19:57:49
Mondanátok éttermi árakat(étel,ital). A paradise étterem érdekelne leginkább. Van az éven is a grandosoknak kedvezmény a paradiseben ?
Vági Zoltán Dátum: 2010-05-26 18:21:02
Amúgy meg nem kell rettegni az utazástól, mert még 70 év körüli idősebb utastársak is voltak a sok fital között!! És ők is jól viselték a hosszú utat. Talán mivel még május közepén nincs nagy turistabusz ingázás, ezért nem kelett rettentő sokat várni a határon se. Egyszer volt egy hosszab megálló, kb. 1 óra a Szerb-Makedón határon. De egyszer se kellett kipakolni a bőröndöket! Csak az útleveleket szedték össze állandóan a pecsételések miatt.
Vági Zoltán Dátum: 2010-05-26 18:17:32
Igen, úgy görög idő szerint 12:30 óra körül értünk Sidariba.
Dátum: 2010-05-26 18:12:02
Köszönjük a beszámolót. A 30 órás út azért meglepett egy kicsit. Akkor mikorra értetek le 12 körül? Üdv.
Dátum: 2010-05-26 18:10:42
Azért kérdeztem a kuciót mert én az alábbi emailt kaptam az utazási irodából: Kedves utasaink, kollégák! Nagy örömmel számolunk be a múlt héten indult első görög útjaink tapasztalatairól: Mindenkit megnyugtatva, mondhatjuk, hogy a helyzet a korábbi évekhez képest változatlan! Útközben a megállóknál a hölgyek még mindig sorfalat állnak az uraknak a mosdónál, de a viccet félretéve, az apartmanok minden szolgáltatása, a tenger napról-napra melegebb vize, a nyaralóhelyek pezsgő élete mind-mind az utasokat várja, a görögökkel egyetemben: tehát nincs sztrájk! Az általános árak a médiahíresztelésekkel ellentétben nem emelkedtek kivéve a minőségi szeszesitalok, a dohánytermékek és az üzemanyag árát. Fakultatív kirándulások biztonsággal indulnak, Athén városába is! Ami viszont változott, Dél-Görögországba, Korfu, Zakhyntos, Kefallónia, Tolo: a katalógushoz képest 1 órával hamarabb indulnak a buszok. A neten már a helyes időpontok vannak! Marmarason megszűnt a vacsoralehetőség! Sartin eddig is volt, de külön felhívjuk a figyelmet a kellemetlenségek elkerülése végett, az apartmanban fizetendő 50€-s kaucióra! Bízunk benne, hogy szabad helyeinket, www.grandtours.hu lefoglalva Önök is meggyőződhetnek a fentiekről és elégedetten térnek vissza görög nyaralás emlékeivel!! Kérdéseiket, jelentkezéseiket várva, Üdvözlettel: a Grand Tours csapata!