(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Baddi Dátum: 2010-05-25 14:58:37
Sziasztok! Én is keresem az aktív fórumokat,de alig találok valamit. Én csak Június 19.-én indulok Korfura, de már érdekelnének a kölcsönzői árak. :-) Paleokastritsán lesz a szállásom, mert annyira szép. Egyszer már jártam ott, és csak ide vágytam vissza :-) A többi rész is szép a szgeten, de nekem palo a legkedvesebb mind közül :-) Szóval szívesen váltanék privátban, vagy nem privátban pár szót azzal, aki korábban utazik. Ami leginkább érdekelne az a quad kölcsönzés. Ár és "B" kategóriás jogsira tényleg odaadják a 80ccm járművet? Illetve bármilyen más infót szívesen vennék. Köszönettel: Baddi
Dátum: 2010-05-25 13:02:04
Hát egy kicsit lerottyant a fórum. Pedig már túl vagyunk vagy 2 turnuson. Mi június 11-én indulunk! Jó néhány éve Görögbe járunk de én még ennyire nem izgultam az időjárás miatt. Aki teheti számoljon be milyen idő van, várható és mennyi idő alatt érnek le a buszok. Gondolom az sem véletlen, hogy egy órával korábban indulunk az eredetinél.Szép napot mindenkinek a pocsék idő ellenére.Üdv.
Dátum: 2010-05-19 22:04:49
Kedves Judit! Köszönöm a jó tanácsot. Páleokásztricáról már sok szépet hallottam. Ha eljutunk Korfura, biztosan megnézzük. Azonban az is fontos, hogy megbízható irodával menjünk és a GT-nek ott sajnos nincs szállása. Az időjárással kapcsolatban inkább a túlzott melegtől tartok. Attól nem félek, hogy fázni fogunk. Bár evvel a mostani szörnyű idővel már nem is tudja az ember. Sokszor emlegetjük a tavalyi toloi hetet. Tényleg gyönyörű volt. Nekem is kedvem lett volna újra ilyen korán utazni. Most nem tudtam összeegyeztetni a munkámmal. Látom, idén ti is újra Görögországot választottátok. Zákinthosz is gyönyörű lehet. Remélem az idő is egyre jobb lesz hasonlóan mint tavaly. Jó utat kívánok nektek és nagyon szép hetet Zákinthoszon. Üdvözöllek: Györgyi
Tóth Judit Dátum: 2010-05-19 19:06:23
írta ekkor: 2010-05-18 18:51:45
Kedves Zsuzsa! Milyen jó, hogy a fórum segítségével kapcsolatba lehet lépni veled és megkérdezhetek egy pár dolgot. Tavaly, május végén Toloban töltöttünk egy remek hetet irodátok szervezésében. Az idén lehet, hogy Korfu lesz az úticél. Most csak július eleje jöhet szóba és ez néhány kérdést is felvet. Az édesanyámat is vinném magammal, aki nagyon szereti Görögországot, de már nem tartozik a fiatal nemzedék közé. Szidáriban rendkívül vonzó a lassan mélyülő, homokos tengerpart. Végig olvastam több fórumot is, kicsit riasztó, amit az főszezoni zsúfoltságról írtak. /Igazából pont július elejére találtam elég kevés információt./ Július első felében tényleg olyan sokan vannak? Döntően fiatalok vagy az idősebbeknek is tudod ajánlani? A Katerina apartmant már sokan dicsérték. Július első felében is nyugodt pihenést tud biztosítani? Tudom, hogy Görögországban általában a július a legmelegebb hónap. Szidárira mi jellemző július első két hetében? Üdvözöllek: Györgyi
Kedves Györgyi! Jó érzés téged ezen a fórumon felfedezni egy év után! (Tavaly szomszédok voltunk az Eleanában.) Mi holnapután indulunk Zakynthosra a GT-vel. Nagyon megtetszett tavaly Tolóban ez az időszak, de úgy tűnik, az idén nem lesz olyan szerencsénk, kicsit hűvös van még ott délen is az évszakhoz képest. Nem akarok Zsuzsa helyett válaszolni, de a július Korfun már elvileg nagyon meleg kell legyen. Mi június elején voltunk 10 évvel ezelőtt, és kánikula volt. Sidari biztos hogy nyüzsgős hely, nekem Paleokastritzához (mi ott nyaraltunk) képest mindenképp annak tűnt. Paleo lenne nektek is az ideális hely, nyugodt és gyönyörű, de oda a GT nem szervez utat. Mi még a Jorgos-szal voltunk anno. ( rögtön utána tönkrement) Üdvözöllek téged és anyukádat is és jó nyaralást, akárhová mentek végülis. Judit
Zs Erzsi Dátum: 2010-05-19 15:36:40
Mi csak júniusban indulunk, de engem is érdekelne az útidő Sidariba és kompok ilyen sűrűn járnak, ha esetleg lekésünk egyet? Remélem ott már melegszik a tenger! Üdvözlettel:Erzsi