Kedves Utasaink! Korfun, Sidarin ragyogo, napfenyes, meleg ido van. A nyari szezon elkezdodott, kinyitottak az uzletek, ettermek, barok, szallodak. Nem erzekeltem aremelkedest, a boltosok ugy nyilatkoztak,hogy a tavalyihoz kepest a palackozott szeszesitalok arai emelkedtek par euroval. A kenyer, a viz, a tej, az uditok, stb. ara maradt a tavalyi, az ettermekben, gyros barokban nem tapasztaltam aremelkedest. Semmit nem erezheto a valsag nyugtalansagabol , a korfuiak bizakodva varjak a nyarat, termeszetesen tisztaban vannak vele, hogy a gazdasagi megszoritasok egy ido utan erezetik majd a hatasukat, de ugy gondolom, arra vigyazni fognak,hogy ez ne a turistakon csattanjon. Hamarosan frissitjuk az itinert, amikor mar minden nyaralohelyen az aktualis informacioval rendelkezunk az utvonallal es a helyi viszonyokkal kapcsolatosan (autopalya, autopalya dijak, kompdijak, tajekozodasi pontok). Az uzemanyag es a kolcsonzesek ararol is irok majd, eddig ugy lattam, az autoberles ara nem valtozott itt Sidarin a tavalyihoz kepest. A kompok jarnak, termeszetesen a kikotokkel folyamatos kapcsolatban leszunk egesz nyaron, hogy idejeben ertesuljunk egy esetleges sztrajkrol. Mindenkinek kellemes keszulodest kivanok, jo utat!!!!Udvozlettel: Zsuzsa
Kedves Zsuzsi ! kedves Korfura Utazók!
Május 14.-én a Korfura induló autóbusz sajnos nélkülünk fog elindulni. Édesanyám május 07.-én agyvérzést kapott jelenleg is az intenzív osztályon ápolják ( eszméletlen , - kómában van).
Az utazási Irodában megértéssel fogadták lemondásunkat.
Minden kedves most induló Utastársunknak jó utat és felhőtlen nyaralást kívánunk.Marcsi és Gábor