(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2010-05-18 18:51:45
Kedves Zsuzsa! Milyen jó, hogy a fórum segítségével kapcsolatba lehet lépni veled és megkérdezhetek egy pár dolgot. Tavaly, május végén Toloban töltöttünk egy remek hetet irodátok szervezésében. Az idén lehet, hogy Korfu lesz az úticél. Most csak július eleje jöhet szóba és ez néhány kérdést is felvet. Az édesanyámat is vinném magammal, aki nagyon szereti Görögországot, de már nem tartozik a fiatal nemzedék közé. Szidáriban rendkívül vonzó a lassan mélyülő, homokos tengerpart. Végig olvastam több fórumot is, kicsit riasztó, amit az főszezoni zsúfoltságról írtak. /Igazából pont július elejére találtam elég kevés információt./ Július első felében tényleg olyan sokan vannak? Döntően fiatalok vagy az idősebbeknek is tudod ajánlani? A Katerina apartmant már sokan dicsérték. Július első felében is nyugodt pihenést tud biztosítani? Tudom, hogy Görögországban általában a július a legmelegebb hónap. Szidárira mi jellemző július első két hetében? Üdvözöllek: Györgyi
Kankai Istvánné Dátum: 2010-05-18 12:20:07
Május 21 én indulunk Sidari-ra,remélem addigra már jó idő lesz és tudunk fürödni a tengerbe.Szeretném megkérdezni,kb. mennyi az utazási idő?
Szabó Ferenc Dátum: 2010-05-17 14:34:26
Kedves Zsuzsa ! Még ugyan messze van augusztus amikor egyénileg utazunk két hétre, Elektra ház 9-es, 10-es appartmanjaiba. Kérdéseim : komp menetrend hol és mikortól hozzáférhető? A jelzett appartmanokban mekkorák a hütők a hozzátartozó fagyasztórekeszekkel? További kérdéseim válaszát is előre köszönöve. Tisztelettel: Szabó Ferenc
Dátum: 2010-05-17 12:04:44
írta ekkor: 2010-05-16 14:08:32
Szia Zsuzsi!Csak érdeklődni szeretnék,hogy tegnap az első csoport szerencsésen megérkezett?Nem volt probléma a határnál vagy a kompnál?Ja és milyen az idő sidarin?Nálunk pocsék!Üdv:Lívi!
Szia, Livi! Megerkezett a csoport, a hatarnal minden rendben volt legjobb tudomasom szerint, a gorog autopalya egy reszet lezartak aznap, ezert a busz kerulouton jott egy darabon, egy kesobbi komppal kelt at (a kompok jarnak), es a megszokott idoponthoz kepest mindosszesen masfel oraval kesobb ertek Sidariba az utasok. Szombat reggel, delelott esett a eso, azota felhos, kisse szeles az ido, de idorol idore kisut a nap, a Paradise medencejeben nehanyan mar megmartoztak, delutanonkent napoztak, le is pirultak vendegeink. Remelhetoleg ezzel a par nappal le is tudtuk a huvosebb idoszakot. Matol az elorejelzes jelentos javulast iger. Hallottam hiret az otthoni oszies idojarasnak...:-(....Birjatok ki meg ezt a par hetet...:-) Jo keszulodest! Udv: Zsuzsa
Dátum: 2010-05-16 14:08:32
Szia Zsuzsi!Csak érdeklődni szeretnék,hogy tegnap az első csoport szerencsésen megérkezett?Nem volt probléma a határnál vagy a kompnál?Ja és milyen az idő sidarin?Nálunk pocsék!Üdv:Lívi!