(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Tóth Csaba Dátum: 2010-05-05 09:03:31
Szia Zsuzsa, köszönjük az információt, sokat segített. Bár még egy picit messze van az utazási idő, bizom benne hogy a most Görögorszában lévő nyugtalanság addigra megoldódik, és nem fogja befojásolni a nyaralókat.Kár lenne ha ez a csodaszép ország elijesztené a túristákat, hisz ez nekik azért igen szép bevétel.
Dátum: 2010-05-04 19:59:30
Tóth Csaba írta ekkor: 2010-04-30 15:42:39
Szebusz Zsuzsa! Mi tavaly is voltunk Korfun egyénileg és idén júliusus végén kéthétre ismét visszatérünk hozzátok, most már viszont viszünk magunkkal egy másik családot is. A kérdésem a következő lenne, próbáltam tályékozódni egy bizonyos Kalypso üvegfenekű hajórol ami állítólag Glifadárol indul, de sajna semmi biztos támpontott nem találtam róla, ebben kérnénk egy kis segítséget, hogy honnan indul és mik a tarifái. Már vágjuk a centit, de még egy kicsit messze van.Üdvözlettel Tóth Csaba és családja
....még valami....:-) A gyermekkedvezmény általában a 12 vagy 10 éven aluli gyermekekre vonatkozik a legtöbb kiránduláson, hajóúton.
Dátum: 2010-05-04 19:34:41
Tóth Csaba írta ekkor: 2010-04-30 15:42:39
Szebusz Zsuzsa! Mi tavaly is voltunk Korfun egyénileg és idén júliusus végén kéthétre ismét visszatérünk hozzátok, most már viszont viszünk magunkkal egy másik családot is. A kérdésem a következő lenne, próbáltam tályékozódni egy bizonyos Kalypso üvegfenekű hajórol ami állítólag Glifadárol indul, de sajna semmi biztos támpontott nem találtam róla, ebben kérnénk egy kis segítséget, hogy honnan indul és mik a tarifái. Már vágjuk a centit, de még egy kicsit messze van.Üdvözlettel Tóth Csaba és családja
Kedves Csaba! Nagyon örülök, hogy tetszett Nektek a sziget és visszatértek!...:-) A Kalypso üvegfenekű hajó Korfu városból, a Régi Kikötőből indul (térképen angolul: Old Port), ami az Új Erőd közelében van (térképeken angolul: New Fortress). Minden nap, általában 10-18-ig óránként indul ez az 50 perces hajóút. Tavaly az üvegfenekű hajók 14.- eur / fő árral indítottak, majd levitték 10.- eur / főre. (Nagyobb csoportoknak, szigettúrán résztvevőknek ennél is kedvezményesebb volt.) Ha voltatok tavaly szigettúrán és részt vettetek Paleokastritsán a Sárga Tengeralattjáró programon, akkor már tudjátok is, hogy kb. milyen is a hajó üvegalja. Kellemes készülődést kívánok a társaságnak! Minden jót Nektek! Üdvözlettel: Zsuzsa
Dátum: 2010-05-04 18:57:50
Beke Brigitta írta ekkor: 2010-04-29 20:49:10
Szia Zsuzsi!Azt szeretném kérdezni ha repülővel utazunk korfura akkor a városból milyen módon lehet eljutni sidari-ba?? Válaszodat előre is megköszönve!Üdvözlettel, Brigi
Kedves Brigi! Az elmúlt évek során egyénileg érkező repülős utasaink görög idő szerint szombat este 22:30-kor landoltak a korfui reptéren és taxival, vagy bérelt autóval érkeztek meg Sidariba (kb. 45-60 perces út). A Wizzair Budapest-Korfu járatáról van szó, melynek menetrendje nem változik az idén sem. Ti is ezzel a géppel jöttök, vagy van esetleg olyan szombaton közlekedő járat, amiről még én sem tudok? Az utolsó Korfu város - Sidari helyközi autóbusz (zöld busz, green bus… ahogy itt nevezik) tavaly 20:00 órakor indult, szerintem ez az idén is így lesz, tehát az este érkező repülős utasok megint csak a fent említett két megoldást választhatják, azaz taxit hívnak, vagy autót bérelnek. Érdemes mind a taxit, mind az autót előre megrendelni, még itthonról intézkedni. Ha ezzel kapcsolatban bármilyen információra vagy segítségre lenne szükségetek, írjatok a [email protected] címre. A Sidari – Korfu város út a hazaindulás napján busszal is megoldható, a korfui autóbusz végállomásról legegyszerűbb taxival kimenni a reptérre. Remélem, tudtam segíteni! Üdvözlettel: Zsuzsa
Tóth Csaba Dátum: 2010-04-30 15:42:39