Szia Zsuzsi!Azt szeretném kérdezni ha repülővel utazunk korfura akkor a városból milyen módon lehet eljutni sidari-ba??
Válaszodat előre is megköszönve!Üdvözlettel, Brigi
Kedves Brigi! Az elmúlt évek során egyénileg érkező repülős utasaink görög idő szerint szombat este 22:30-kor landoltak a korfui reptéren és taxival, vagy bérelt autóval érkeztek meg Sidariba (kb. 45-60 perces út). A Wizzair Budapest-Korfu járatáról van szó, melynek menetrendje nem változik az idén sem. Ti is ezzel a géppel jöttök, vagy van esetleg olyan szombaton közlekedő járat, amiről még én sem tudok? Az utolsó Korfu város - Sidari helyközi autóbusz (zöld busz, green bus… ahogy itt nevezik) tavaly 20:00 órakor indult, szerintem ez az idén is így lesz, tehát az este érkező repülős utasok megint csak a fent említett két megoldást választhatják, azaz taxit hívnak, vagy autót bérelnek. Érdemes mind a taxit, mind az autót előre megrendelni, még itthonról intézkedni. Ha ezzel kapcsolatban bármilyen információra vagy segítségre lenne szükségetek, írjatok a
[email protected] címre. A Sidari – Korfu város út a hazaindulás napján busszal is megoldható, a korfui autóbusz végállomásról legegyszerűbb taxival kimenni a reptérre. Remélem, tudtam segíteni! Üdvözlettel: Zsuzsa