(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2010-04-01 11:23:09
:-)...Minden Kedves Fórumozónak Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok, rózsavizet a hölgyeknek, hímestojást az uraknak, csokinyuszit a gyerekeknek, kellemes pihenést Mindenkinek!.....és hamarosan újra itt a Nyár!!!!!!...:-)
Dátum: 2010-04-01 11:16:08
Zs Erzsi írta ekkor: 2010-03-31 16:31:27
Volt-e valaki Korfun a Katerina aprtmanban? Milyen a szállás? Mennyire van messze a tengertő?
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok Önnek is, Erzsébet!!!....:-)
Dátum: 2010-04-01 11:11:14
Zs Erzsi írta ekkor: 2010-03-31 16:31:27
Volt-e valaki Korfun a Katerina aprtmanban? Milyen a szállás? Mennyire van messze a tengertő?
Kedves Erzsébet! A Katerina apartmanház a tengertől 100 m-re, a főutcától 50 m-re található egy zöldellő domb alatt, szomszédja a Paradise étterem és hotel, melynek medencéje, az ott elhelyezett napozóágyak és napernyők italfogyasztás ellenében vehetők igénybe. A Katerinának 2 épülete van, közöttük árnyas udvar. A 2-3 ágyas szobák magasföldszintiek vagy első emeletiek. Minden szobához tartozik előszoba beépített szekrénnyel, zuhanyzós fürdőszoba és tágas erkély. A lakórészben mini konyhasarok van, elektromos főzőlappal, mikruhullámú sütővel, hűtővel, alapvető konyhai felszereléssel (lábas, serpenyő, evőeszközök, étkészlet stb.). A szoba berendezése: 2 vagy 3 ágy, éjjeliszekrény, fésülködőasztal székkel. Törölközőt, lepedőt, párnát párnahuzattal, plédet biztosítanak. A klíma feláras, igénybevétele nem kötelező. Az apartmanház udvarán ingyenes wifi elérhetőség van. Képeket és leírást itt a honlapon is talál, a fórumot visszaolvasva pedig véleményeket az apartmanházról! Ha bármilyen egyéb kérdés felmerülne Önben az apartmanházzal kapcsolatban, kérem írjon! Üdvözlettel: Zsuzsa
Dátum: 2010-04-01 10:16:25
Vági Zoltán írta ekkor: 2010-03-29 18:09:16
Szia Zsuzsi! Véglegesítettem a döntést! És ma délután lefoglaltam az idei tavaszi üdülést! Úgyhogy május 15-én érkezek Korfura! A Katerina 22-es apartmanban fogok lakni. A 24-es apartmanba jön két kedves ismersősöm. Mindannyian Sopronból! Bízunk a szép időben, várjuk a varázslatos virágokat, május 20-án a Jón-szigeteki ünnepségeket, a nagy sétákat, kirándulásokat, a Naplementét Sidari partjainál, a pihenést és feltöltődést a szép látnivalóktól, tájaktól. Már csak másfél hónap és május közepe! :-) Üdv: Zoli
Kedves Zoli! Hosszú volt a tél itthon, jó lesz egy kis tavaszi napfürdőzés Korfu csodálatos strandjain. A látványtól pedig el lesztek bűvölve...:-) Sok szeretettel várlak Benneteket, Kellemes Húsvétot kívánok Nektek. (A húsvét is nagyon különleges Korfun, főleg a korfu városi ünnepségek miatt...egyszer azt is látni kell...:-)) Üdvözlettel: Zsuzsa
Dátum: 2010-04-01 10:07:07
írta ekkor: 2010-03-17 17:19:15
Szia Zsuzsi!Mostmár biztos találkozunk Korfun.Sikerült foglalnunk a Mariellában Juni 5-től.Úgyhogy juni 4-én irány KORFU!!!!!!!!!!!Már alig várjuk!!!Üdv:Lívi!
Szia, Lívia! Nagyon örülök, várlak Benneteket! Kellemes Húsvéti Ünnpeket és jó készülődést kívánok Nektek!!!