(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Szepesi László Dátum: 2010-01-08 17:39:05
írta ekkor: 2010-01-07 20:16:20
Szívesen, máskor is! :-)
Kedves Zsuzsi ! Sajnos úgy néz ki, hogy a szeptemberi üdülésünk a katherinában nem fog összejönni. Próbálunk vagy időpontot vagy helyet változtatni, ezért szeretném ha több infót tudhatnék meg a mariella apartmanról.
Kandrács Vanda Dátum: 2010-01-08 16:48:21
Kedves Zsuzsi.Nagyon szépen köszönöm a válaszod..És akkor ha minden jol megy májusban utzunk Korfura smile smile
Dátum: 2010-01-07 20:42:15
írta ekkor: 2010-01-07 20:12:08
Kedves Vanda! A Jón-szigetek májusban a legszebbek...tavasszal virágba borul minden és ebből még májusra is jut. Május 10-e után általában már nem szokott esni az eső, az idő napos, meleg. Bár július és augusztus a turisztikai főszezon, én a májust és a júniust, illetve a szeptembert és az októbert imádom Görögországban. Kellemes, meleg az idő és el lehet férni a tengerpartokon, alkalmas az idő kirándulásra, ugyanakkor fürdőzésre és napozásra is. Természetesen májusban és októberben az időjárás megtréfálhat minket, de nem nagy rá az esély. A tengervíz hőfoka 20 fok körüli, partszakaszonként eltérő. Napközben általában 25 fok felé emelkedik a hőmérséklet, tavaly is nagyon meleg volt már az első két turnus idején is. Esős napok száma kb. 5 a hónapban...Esténként ilyenkor még hűvösebb van, érdemes erre is felkészülni. Az Aqualand hivatalosan májusban és júliusban nyitva van 10 és 18 óra között, a májusi időszak nyitvatartási rendjét még befolyásolhatja az időjárás (pl. csak délután nyit ki, vagy 1-2 napig nem nyit ki). Üdvözlettel: Zsuzsa
Elnézést, Vanda...elírtam valamit! Májusban és JÚNIUSBAN, szeptemberben és októberben: 10-18 óráig, júliusban és augusztusban 10-19 óráig van nyitva az Aqualand!
Dátum: 2010-01-07 20:16:20
Szepesi László írta ekkor: 2010-01-07 20:00:31
Kedves Zsuzsi! Nagyon szépen köszönöm a segítségedet feltétlen felhívom az Enikőt. Remélem én is hogy tudtok segíteni.
Szívesen, máskor is! :-)
Dátum: 2010-01-07 20:12:28
Kandrács Vanda írta ekkor: 2010-01-07 12:03:03
Sziasztok. smile Tudna nekem valaki segiteni?Idén megyünk elöször Korfura nyaralni,május 22-én indulunk és csak tudni szeretném hogy milyen az idő ott,és nyitva lesz ugyanugy minden mint főszezonban?(pl.csuszdapark)..elöszezonban még nem nyaraltam,érdekelnének a tapasztalatok ezzel kapcsolatban:-)..elöre is köszi mindenki smile
Kedves Vanda! A Jón-szigetek májusban a legszebbek...tavasszal virágba borul minden és ebből még májusra is jut. Május 10-e után általában már nem szokott esni az eső, az idő napos, meleg. Bár július és augusztus a turisztikai főszezon, én a májust és a júniust, illetve a szeptembert és az októbert imádom Görögországban. Kellemes, meleg az idő és el lehet férni a tengerpartokon, alkalmas az idő kirándulásra, ugyanakkor fürdőzésre és napozásra is. Természetesen májusban és októberben az időjárás megtréfálhat minket, de nem nagy rá az esély. A tengervíz hőfoka 20 fok körüli, partszakaszonként eltérő. Napközben általában 25 fok felé emelkedik a hőmérséklet, tavaly is nagyon meleg volt már az első két turnus idején is. Esős napok száma kb. 5 a hónapban...Esténként ilyenkor még hűvösebb van, érdemes erre is felkészülni. Az Aqualand hivatalosan májusban és júliusban nyitva van 10 és 18 óra között, a májusi időszak nyitvatartási rendjét még befolyásolhatja az időjárás (pl. csak délután nyit ki, vagy 1-2 napig nem nyit ki). Üdvözlettel: Zsuzsa