Sziasztok.

Tudna nekem valaki segiteni?Idén megyünk elöször Korfura nyaralni,május 22-én indulunk és csak tudni szeretném hogy milyen az idő ott,és nyitva lesz ugyanugy minden mint főszezonban?(pl.csuszdapark)..elöszezonban még nem nyaraltam,érdekelnének a tapasztalatok ezzel kapcsolatban:-)..elöre is köszi mindenki
Kedves Vanda! A Jón-szigetek májusban a legszebbek...tavasszal virágba borul minden és ebből még májusra is jut. Május 10-e után általában már nem szokott esni az eső, az idő napos, meleg. Bár július és augusztus a turisztikai főszezon, én a májust és a júniust, illetve a szeptembert és az októbert imádom Görögországban. Kellemes, meleg az idő és el lehet férni a tengerpartokon, alkalmas az idő kirándulásra, ugyanakkor fürdőzésre és napozásra is. Természetesen májusban és októberben az időjárás megtréfálhat minket, de nem nagy rá az esély. A tengervíz hőfoka 20 fok körüli, partszakaszonként eltérő. Napközben általában 25 fok felé emelkedik a hőmérséklet, tavaly is nagyon meleg volt már az első két turnus idején is. Esős napok száma kb. 5 a hónapban...Esténként ilyenkor még hűvösebb van, érdemes erre is felkészülni. Az Aqualand hivatalosan májusban és júliusban nyitva van 10 és 18 óra között, a májusi időszak nyitvatartási rendjét még befolyásolhatja az időjárás (pl. csak délután nyit ki, vagy 1-2 napig nem nyit ki). Üdvözlettel: Zsuzsa