(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2010-01-07 20:12:08
Kandrács Vanda írta ekkor: 2010-01-07 12:03:03
Sziasztok. smile Tudna nekem valaki segiteni?Idén megyünk elöször Korfura nyaralni,május 22-én indulunk és csak tudni szeretném hogy milyen az idő ott,és nyitva lesz ugyanugy minden mint főszezonban?(pl.csuszdapark)..elöszezonban még nem nyaraltam,érdekelnének a tapasztalatok ezzel kapcsolatban:-)..elöre is köszi mindenki smile
Kedves Vanda! A Jón-szigetek májusban a legszebbek...tavasszal virágba borul minden és ebből még májusra is jut. Május 10-e után általában már nem szokott esni az eső, az idő napos, meleg. Bár július és augusztus a turisztikai főszezon, én a májust és a júniust, illetve a szeptembert és az októbert imádom Görögországban. Kellemes, meleg az idő és el lehet férni a tengerpartokon, alkalmas az idő kirándulásra, ugyanakkor fürdőzésre és napozásra is. Természetesen májusban és októberben az időjárás megtréfálhat minket, de nem nagy rá az esély. A tengervíz hőfoka 20 fok körüli, partszakaszonként eltérő. Napközben általában 25 fok felé emelkedik a hőmérséklet, tavaly is nagyon meleg volt már az első két turnus idején is. Esős napok száma kb. 5 a hónapban...Esténként ilyenkor még hűvösebb van, érdemes erre is felkészülni. Az Aqualand hivatalosan májusban és júliusban nyitva van 10 és 18 óra között, a májusi időszak nyitvatartási rendjét még befolyásolhatja az időjárás (pl. csak délután nyit ki, vagy 1-2 napig nem nyit ki). Üdvözlettel: Zsuzsa
Szepesi László Dátum: 2010-01-07 20:00:31
Kedves Zsuzsi! Nagyon szépen köszönöm a segítségedet feltétlen felhívom az Enikőt. Remélem én is hogy tudtok segíteni.
Dátum: 2010-01-07 19:46:15
Szepesi László írta ekkor: 2010-01-06 20:55:15
Szia Zsuzsi ! Most látom, hogy szeptemberben két teljes hét opcionálisan le van foglalva a katherinában. Ezt a Grand tours foglalta le vagy lehetséges, hogy magán személy ? Sajnos pont ebben az időszakban szerettünk volna menni !!
Kedves László! Én is láttam az opciós foglalásokat, valószínűleg egy csoportfoglalásról van szó! Kérlek, hívd irodánkat a 00 36 52 448 348-as vezetékes vagy a 00 36 30 4 448 348-as mobilszámon (a honlapon is megtalálod ezeket a nyitóoldal alján) és Papp Enikő értékesítőt keresd, beszéltem vele, elmondtam neki, hogy a Katerinát néztétek ki erre az időpontra!Remélem, tudunk segíteni! Üdvözlettel: Zsuzsa
Dátum: 2010-01-07 19:32:06
Veres Szabina írta ekkor: 2010-01-06 19:51:12
Szia Zsuzsi! Tavaly voltam Sidariban és csodálatos volt. Annyira jól éreztem magam, hogy ismét oda akarok menni, de ezúttal Barátnőmmel. A kérdésem az lenne, hogy a Katerinánál egy földszinti két szimpla ágyas apartmanban külön szoba és konyha van, úgy mint a fsz. 8-as Elektrában? Mert a képek csak olyan szobákat mutatnak a Katerinánál ahol a főzőrész a szobában van, külön elkerítve és ez lényeges lenne, hogy külön légtérben legyen. Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszod! smile
Kedves Szabina! Örülök, hogy visszatértek!:-)....A Katerina 2 fős apartmanjaiban a konyha egy légtérben van a szobával, azaz a szobában van egy konyhasarok, ahogyan azt a képeken láthatod. Minden apartman ilyen, kivéve a 6 fős kisházat. Az Elektra 8-ban laktatok ezek szerint?...:-) Ajánlom figyelmetekbe a Mariella apartmanházunkat és a róla látható képeket is, ott más elrendezésűek a szobák, más jellegű a konyhasarok mint a Katerinában!Érdemes azt is megnézni! Üdvözlettel: Zsuzsa
Dátum: 2010-01-07 19:20:33
Földesi Gáborné írta ekkor: 2010-01-06 18:34:21
Szia grandzsuzsi! Már ki néztem a szemeimet de nem találok arra utalást , hogy mennyibe kerül az egy ágyas felár? Azt olvastam , hogy az első és utolsó turnusban nincs ilyen ha vállalja az utas társítást az utas.De a többiben? köszi ha válaszolsz!
Kedves Marcsi! Az egyágyas felár az egyéni apartmanár fele, amelyet az első és utolsó 4 turnusban nem kell fizetni, amennyiben az utas vállalja a társítást. Árainkkal, árképzésünkkel kapcsolatosan irodánk értékesítői adnak bővebb felvilágosítást telefonon! Üdvözlettel: Zsuzsa