(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Szunyog Katalin Dátum: 2009-09-01 10:56:49
Sajnos mi még csak egy hónap múlva megyünk. De időben érdeklődnék, hogy az Elektra /kisházak/ konyhafelszerelésében van-e presszókávé főzésére alkalmas kávéfőző? Mit érdemes vinni még az "önellátás" érdekében? Azért természetesen nem hagyjuk ki a helyi kajákat sem!
Szepesi László Dátum: 2009-08-27 16:56:02
Szia Zsuzsa! Ismerősök útján találtam rá erre az utazási irodára. Meg kell, hogy mondjam nagyon megtetszett. Sok jót hallottam a buszok minőségéről és az apartmanok tisztaságáról is. Ezért úgy döntöttünk a feleségemmel, hogy jövő május végén elmegyünk Sidarira a Katerina apartmanba. Nagyon tetszik minden és az apartman választásában segített a WIFI elérhetőség is. Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Egy korábbi válaszodban mondtad, hogy az udvaron lehret internetezni. Ezek szerint a szobákban nincs lehetőség wifi használatra ? A fényképeket elnézve gyönyörű hely ezért nem perdöntő csak jó lenne. Köszönöm !
szabo szilvia Dátum: 2009-08-27 13:34:36
szabo szilvia írta ekkor: 2009-08-25 10:37:03
ÉRDEKLÖDNI SZERETNÉK,HOGY KÖTELEZÖ-E UTASBIZTOSITÁST KÖTTNI? smile
SZIA ZSUZSA.ÉRDEKLÖDNI SZERETNÉK,HOGYSZEPT 4-ÉN UTAZOM SIDAR-IRA nekem hogy ha van buvárengedéjem a sidarin müködő köszpontal mehetek-e majd buvárkodni? ÉS OTT TUDNAK-E MAGYARUL,MERT SAJNOS NEM TUDOK ANGOLUL BESZÉLNI.KÖSZÖNÖM
Nagy Brigitta Dátum: 2009-08-26 20:39:46
Szia Zsuzsa! Hány óráig tudtok csomagszobát biztosítani az egyéni utasok számára? Köszönöm!
szabo szilvia Dátum: 2009-08-25 22:11:45
írta ekkor: 2009-08-25 18:26:19
Kedves Szilvia! Utasbiztosítást nem kötelező kötni, anélkül elindulni nem érdemes. Honlapunkon az Egyéb szolgáltatások/Utasbiztosítások menüpontban olvashatja a magyarázatot! Összefoglalva: Sidarin minden orvos magánorvos, akiknél fizetni kell (75-80 eurót) a vizsgálatért, ha az utasnak nincs biztosítása. Vannak olyan utasbiztosítások amelyek esetében szintén fizetni kell az orvosnál, és a biztosító számla alapján otthon téríti vissza a költségeket.Az EU-s tb-kártyát csak az állami egészségügyi intézményekben fogadják el, azaz Korfun pl. a kórházban, ami kb. 35 km-re van Sidaritól. (Taxi költség kb. 90.- eur oda-vissza, busszal megjárni fél nap és szintén nagy kiadás.)Ha busszal utazik Korfura, vagy autóval, áthalad nem uniós országokon, ott az EU-os tb-kártyát nem tudja érvényesíteni.Üdvözlettel: Zsuzsa
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM ZSUZSA