Még egy kérdésem lenne. Tengeri sünnel lehet találkozni? Mert akkor fürdéshez kell cipő?
Robogó: Mivel nekünk 6 robogóra volt szükségünk, így előző nap délután elkocogtunk Jim's Bikes-hoz (a sétáló utcán bal kéz felől) és adtunk neki a 6-ra 20 Euro előleget. De h a 1-2 robogóra van szükség azt mondom érdemes akkor is előző este 8 kor bemenni hozzá és akkor le tudod az erősebb robogókat foglalni másnapra. Érdemes 3 napra vagy annál többre kihozni, mert akkor kedvezményt is ad. Ahogy elnéztem, nem voltak zabagépek, 2 utast is 3-4 literrel elvitt százon, úgy hogy húztuk nekik folyamatosan.

A sisakra vigyáznotok kell nagyon, mert ha elveszik 60 Euro/sisak, az egyiket érdemes bezárni a sisaktartóba, a másik jött velünk... Érdemes használni a büntetés úgy hallottam nem kevés ha nincs fenn, de nagy többségébe a görögök hanyagolják. Külön biztosítást nem kötöttünk, a szerződésen amit gyorsan megírt, volt feltüntetve valami biztosítás, de Zsuzsi felvilágosított bennünket, hogy igencsak megfizettetik ha nagyobb kár van. Úgy mondta 50%-ot fizet a biztosító (azt hiszem). A robogót utána oda viszed ahogy kigördülsz, ahol akarok Korfu szigetén belül, estére sem kell visszavinni, állhat szépen sorba az apartman előtt.
Sün: Ahol homokos part van, mint Sidarin is, ott ugye nem tud letapadni, ahol kavicsos és köves, ott már nagyobb előszeretettel "héderelnek". Paleokastristán én 5 Euro-ért találtam, ha már vettél, érdemes elvinni, már csak a vízbejutás megkönnyítése miatt is. Úgy mondom, búvárkodáshoz nagyon jól jött, ha valaki csak pancsolni megy, nem találkozik sünnel a kövek oldalán.
Bocsi, h megint majdnem leírtam az Iliászt oda-vissza, de hirtelen sztem minden eszembe jutott.