(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Kökény Tibor Dátum: 2009-08-17 11:40:26
V. Bence írta ekkor: 2009-08-16 13:48:34
Mi augusztus 26-án megyünk! Olyan kérdésem lenne, hogy akkor milyen az idő, illetve a tenger Sidariban? smile Vannak korlátozások kaja, és pia bevitelében valamelyik országban?
Ha busszal mentek, a buszra nem szabad felvinni a hűtőtáskát. (Erre mi is csak nagyokat pislogtunk) smile Valamint a határoknál érdemes figyelni az egy doboz cigi és egy üveg pia a kivihető. Nálunk ezt a buszosok mondták, ha tud valaki pontosabbat, hogy hány szál és hány liter, én is kíváncsi vagyok. smile Amúgy, mint írtam a határoknál nagyon jól haladtunk és a buszt nem kezdték el kipakoltatni sehol, az autósoknál már ellenőriztek gyakrabban ahogy elnéztem. Üdv!
Kökény Tibor Dátum: 2009-08-17 11:36:24
Biri Viktor írta ekkor: 2009-08-14 13:28:41
Tisztelt Tibor! Nagyon szépen köszönjük-KÖSZÖNÖM- AZ INFÓT!!! Pont ezekre gondoltam!!! smile Egy kérdés. strandok közül hova érdemesebb menni?
Paleokastrisa és Peroulades volt a két favorit nálunk, de Kassiopinál és a Kalamaki Beach is nagyon jó, ez robogóval gyorsan elérhető, engem Sidari partja nem nyűgözött le, hideg, tengerifüves volt és semmi látnivaló a tengerben.:P A barlanghoz viszont érdemes elsétálni, az Sidaritól nyugatabbra van egy 3-4 kilóméterre, ott van egy barlang is, úgy van kiírva h The Original Canal D'Amour úgy emlékszem. Üdv!
V. Bence Dátum: 2009-08-16 13:48:34
Mi augusztus 26-án megyünk! Olyan kérdésem lenne, hogy akkor milyen az idő, illetve a tenger Sidariban? smile Vannak korlátozások kaja, és pia bevitelében valamelyik országban?
Biri Viktor Dátum: 2009-08-14 17:30:01
Takács Enik? írta ekkor: 2009-08-14 13:42:30
Tibor!A strandok közül mind a két part jó. a kis strandon kevesen vannak. A napágyak bérlése a grandosoknak 5 euro. a nagy strandon sokan vannak, ott már 7 euro a napágyak bérlése. Ha robogót bérelsz és a tenger mentén haladsz szép öblöket is találsz ahol lehet fürödni. Paleokasztritsat ne hagyd ki, mert az is nagyon szép.napernyőt mi is vittünk, a buszon elfér, mivel nem foglal sok helyet. A san remot mi is ajánlani tudjuk, finom, bőséges és megéri.
KÖSZI!! smile Viktor smile smile
Takács Enik? Dátum: 2009-08-14 13:42:30
Tibor!A strandok közül mind a két part jó. a kis strandon kevesen vannak. A napágyak bérlése a grandosoknak 5 euro. a nagy strandon sokan vannak, ott már 7 euro a napágyak bérlése. Ha robogót bérelsz és a tenger mentén haladsz szép öblöket is találsz ahol lehet fürödni. Paleokasztritsat ne hagyd ki, mert az is nagyon szép.napernyőt mi is vittünk, a buszon elfér, mivel nem foglal sok helyet. A san remot mi is ajánlani tudjuk, finom, bőséges és megéri.