(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Kovács Gyöngyi Dátum: 2009-04-29 08:50:17
Kedves Enikő! Korfun még nem voltam de Zantén igen.Agios Sostis kedves kis falu,de Lagasnas nekem sem jött be.NAgyon zavaró volt a sok neveletken angol tini. Ha oda mentek mindenképp autót kell bérelni és bejárni a környéket,mert tényleg csodálatos helyek vannak. HA választanom kellene Korfut választanám.Természetesen ez saját vélemény.Sztem vegyétek sorba a lehetőségeket idén egyik helyre jövőre a másikra menjetek. Üdv:Gyöngyi ui.HA Zantéra mentek az Ole Ole éttermet ne hagyjátok ki,különleges kiszolgálásban volt részünk.
Juhos Enikő Dátum: 2009-04-28 23:18:19
Korfu vagy Zakynthos? Szűkül a kör. Tolo kiesett :) Nehéz döntés :)
Tóth Henrietta Dátum: 2009-04-28 11:26:45
Juhos Enikő írta ekkor: 2009-04-26 10:45:13
Sziasztok! Párommal,szeretnénk idén nyáron Görögországba utazni. De sajnos nem tudjuk eldönteni,hogy Korfut, Zakynthost vagy Tolo-t válasszuk. Tavaly voltam a barátnőimmel Paralián, ami fantasztikus volt. Most inkább egy kicsit nyugisabb helyre mennék, ahol egy kicsit jobban érződik,hogy Görögországban vagyok :). Ha valaki esetleg volt már valahol, és nagyon jól érezte magát, vagy nagyon rosszul (ezt kétlem),akkor szívesen olvasnám a véleményeket. Köszönöm
Szia! Én már több helyen voltam Görögben. Zakynthoson két éve. Nem igazán tetszett Laganas környéke. Nekem nagyon zajos, rengeteg az angol fiatal, bér az apartmanunk nagyon csendes, szép helyen volt. A partja nem igazán tengerparti, inkább egy tópartra emlékeztet, de ha autót béreltek, akkor nagyszerű helyeket lehet bejárni. Tolonak van egy nagy széles partja a város szélén, egyébként a szállodák és tavarnák tövében napozhatsz. Nem annyira zajos, mint Laganas. Ott szerintem lehet pihenni. Korfuról nem tudok egyelőre semmit mondani, idén megyek oda a párommal, de remélem a leírtak segitettek valamint.
Dátum: 2009-04-26 22:05:56
Juhos Enikő írta ekkor: 2009-04-26 11:37:05
Az elektra apartman melyik szobájából látszik a tenger?
Kedves Enikő! A Katerina apartman nagyon közel van a kis standhoz, de egyik szobájából sem látható a tenger. Az Elektra apartman esetében a 2. emeleti 5-ös apartman egyik szobája tengerre néz, a 8-as és 9-es apartmanok is nagyon közel vannak a tengerhez, konyhájuk a tengerre néz, illetve a 10-es számú kisház közvetlenül a parton van, egyik szobája a tengerre néz. A Katerina apartman 2 szintes, legfeljebb egy emeletet kell lépcsőzni, a szobák szinte teljesen egyformák. A képeken látható a lépcső. Az Elektra szobái esetében sem az a döntő, hogy földszinti vagy emeleti szobát kértek, hanem a férőhelyek száma. A Katerina apartman szobái hűvösek, kevesen veszik igénybe a légkondit, az Elektrában valamivel többen kérik.....Kedves fórumozó, Korfut megjárt vendégeink ebben biztos tudnak segíteni...A Sissi kastély Korfu várostól pár km-re van, Korfu város Sidaritól kb. 35 km-re, természetesen minden útikönyv mást ír.... Nem lehet kihagyni, az biztos... smile ...Ami a választásod illeti...minden szentnek maga felé hajlik a keze, szóval ahogy mondani szoktam: Korfu egy varázslatos sziget.. smile Üdvözlettel: Zsuzsa
Dátum: 2009-04-26 21:44:12
Nagy Brigitta írta ekkor: 2009-04-24 16:39:48
Kedves Zsuzsi! A családommal szeptemberben megyünk Korfura, de egyénileg, és nincs transzferünk! A taxin kívül tudsz valamit ajánlani? (repülővel megyünk és ha minden jól alakul 22:35-kor érkezünk meg)! Előre is köszi a választ: Brigi
Kedves Brigi! Azok az egyéni utasaink, akik késő este, repülővel érkeztek meg Korfuba, taxival vagy bérelt autóval oldották meg a transzfert Sidariba. Taxit érdemes előre rendelni, mert ha a reptéren fogtok egyet, 10-15 euróval is drágább lehet. Az e-mail címem: [email protected] , szívesen segítek a transzferrel kapcsolatban a továbbiakban is. Üdvözlettel: Zsuzsa