Sziasztok!
Párommal,szeretnénk idén nyáron Görögországba utazni. De sajnos nem tudjuk eldönteni,hogy Korfut, Zakynthost vagy Tolo-t válasszuk. Tavaly voltam a barátnőimmel Paralián, ami fantasztikus volt. Most inkább egy kicsit nyugisabb helyre mennék, ahol egy kicsit jobban érződik,hogy Görögországban vagyok :).
Ha valaki esetleg volt már valahol, és nagyon jól érezte magát, vagy nagyon rosszul (ezt kétlem),akkor szívesen olvasnám a véleményeket. Köszönöm
Szia! Én már több helyen voltam Görögben. Zakynthoson két éve. Nem igazán tetszett Laganas környéke. Nekem nagyon zajos, rengeteg az angol fiatal, bér az apartmanunk nagyon csendes, szép helyen volt. A partja nem igazán tengerparti, inkább egy tópartra emlékeztet, de ha autót béreltek, akkor nagyszerű helyeket lehet bejárni.
Tolonak van egy nagy széles partja a város szélén, egyébként a szállodák és tavarnák tövében napozhatsz. Nem annyira zajos, mint Laganas. Ott szerintem lehet pihenni. Korfuról nem tudok egyelőre semmit mondani, idén megyek oda a párommal, de remélem a leírtak segitettek valamint.