(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2009-04-21 17:04:01
Horváth Sarolta írta ekkor: 2009-04-20 13:20:50
Kedves Zsuzsi! A Katerina apartmantól gyalog milyen messze van a szupermarket és a csúszdapark? Ha jól néztem a térképet(?), egyátalán nincsenek messze. Előre is köszönöm a válaszod! Üdv: $aci
Kedves Saci! 10-15 perc alatt el lehet jutni mind a két helyre a Katerina apartmantól, ez függ természetesen a gyaloglás tempójától is. Üdvözlettel: Zsuzsa
Horváth Sarolta Dátum: 2009-04-20 13:20:50
Kedves Zsuzsi! A Katerina apartmantól gyalog milyen messze van a szupermarket és a csúszdapark? Ha jól néztem a térképet(?), egyátalán nincsenek messze. Előre is köszönöm a válaszod! Üdv: $aci
Zsanett17 Dátum: 2009-04-14 18:44:26
Köszi Zsuzsi! Neked is Kellemes Húsvétot!Kicsit megkésve!
Dátum: 2009-04-13 13:36:42
Minden Fórumozónak Kellemes Húsvétot Kívánok! Zsuzsa
Dátum: 2009-04-13 13:35:08
Kedves Mónika! A Katerina apartman minden szobájához mini konyha tartozik, amelyet a honlap fotóin megtekinthet. Hűtő fagyasztóval, mosogató, szemetes, villanytűzhely,mikrohullámú sütő, kávé-/teafőző, edények, lapos- és mélytányérok, poharak, csészék,evőeszközök…stb. - mind megtalálható a konyhában. Ruhaszárító, mosótál, felmosó-készlet áll a vendégek rendelkezésére. Lepedő, pléd, párna, párnahuzat, törölköző biztosított. Az előtérben beépített szekrény a ruhák és a bőröndök számára, a szobában éjjeliszekrény, éjjeli lámpa, faliképek, fésülködőasztal székkel, polc a mini konyha melletti falon. A klíma feláras, a helyszínen fizetendő, de természetesen fakultatívan vehető igénybe. Minden szobához erkély tartozik asztallal és székekkel. Kaució nincs, a berendezésben esetlegesen okozott károkat meg kell téríteni. Minden vendégnek én adom át a szobákat, sok szeretettel várom Önöket! A Paradise éttermet ajánlom, nagyon jól főznek, bőséges mind a reggeli, mind a vacsora, a kiszolgálás udvarias és kedves, minden kedves vendégünk meg volt elégedve az ellátással a 2008-as szezonban is, ráadásul az étterem közel van a Katerinához. 9-12-ig lehet reggelizni és 20-24-ig vacsorázni. A menüt az „Ellátás” menüpont alatt tekintheti meg. Üdvözlettel: Zsuzsa