(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Gönczi Anita Dátum: 2009-03-23 11:15:16
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy szeptemberben milyen az idő Sidarin? Mi eddig csak Sartin voltunk, ott is csak júliusban ill. augusztusban, akkor nagyon jó idő volt. Azért kérdezem, mert nagyon fázós vagyok, csak a nagyon jó időt szeretem, és ha a szeptember nem ilyen, akkor inkább máskor megyünk.
Dátum: 2009-03-20 16:43:15
Kedves Krisztián! Május végére, június elejére már nagyon kellemes hőfokú a tenger, főként a lassan mélyülő, homokos partoknál, amilyen Sidari, illetve a szomszédos nyaralóhelyek strandja.Június elejétől már én is megmártózom, pedig nagyon fázós vagyok...Az idő napos és meleg júniusban.....nagyon ritka az eső, de akkor sincs hideg, akkor is tart a forróság.Sidarin sok és sokféle szórakozóhely van, bárok, tavernák, éjszakai bárok....Bulizásra nagyon alkalmas mind!... smile Üdvözlettel: Zsuzsa
Dátum: 2009-03-20 15:29:16
sziasztok érdeklödni szeretnék juni 6 án megyünk sidariba nyaralni ! milyen idö szokot általában lenni ? és a vizben lehet már fürödni? amugy ez a sidari bulis hely? csak ennyit akartam ha valaki tudja irjon !! köszönöm
Dátum: 2009-03-19 23:37:41
írta ekkor: 2009-03-10 10:52:11
sziasztok Most vagyok ezen az oldalon elöszőr, és nem igazodom ki. Tudna valaki segiteni hogy mikor, hová, menyiért lehet menni. Segitségeteket elöre is köszönöm smile
Kedves Éva! Nagyon szívesen segítek! A kérdésem csak annyi lenne, hogy mikor szeretne utazni,hány fővel, hogyan és esetleg van-e már olyan szálláshely, amely felkeltette érdeklődését? Üdvözlettel: Zsuzsa
Dátum: 2009-03-19 23:33:54
Zsanett17 írta ekkor: 2009-03-11 21:30:14
Zsuzsi! Esküvőt el tudsz intézni? Vagy lehetetlen? Mi kell hozzá?
Kedves Zsanett! Gyakorlatom ugyan még nincs korfui esküvőszervezésben, de tudok ajánlani egy irodát Sidarin, akik ezzel is foglalkoznak. A weboldaluk címe: www.erosweddings.gr. Angolul tökéletesen beszélnek. Ezen a honlapon több elérhetőségüket is megtalálod! Sok sikert és boldogságot... smile