(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2009-03-19 23:23:59
Molnárné T. Edina írta ekkor: 2009-03-09 10:10:21
Kedves Grandtouristák! Tavaly jún.27-júl.3 között laktunk az Elektra 2. emeletén. Minda a szállásról mind Zsuzsáról csak legekben beszélhetek. Jártunk Zantén, Tossában, Porecsben, mind remek szállás és nagyszerű idegenvezetők, de az aranyérmet tőlünk Zsuzsi és az Elektra kapta. Bármilyen kérdésetekre szívesen válaszolok, tanácsolok, mesélek. Zsanett! Ha az Elektra 1 emeletéről beszélünk, akkor az 5. ágy pont ugyanakkora, mint a másik négy. Kedves "Grandzsuzsikorfu" Zsuzsi! Ezúton kívánok szép nyarat, erőt, egészséget, sok kedves vendéget, kevés problémát és újra elrebegném hálás köszönetem, hogy amikor ráültem a férjem szemüvegére és az nem bírta ki 6. hónapos várandós testem teljes súlyát, Te segítettél Rodában optikust keresni, aki 5 euróért 1 óra alatt megcsinálta a létfontosságú ókulárét. Minden jót mindenkinek, üdvözlettel: Edina
Szia, Edina! Köszönöm és szívesen...és igazán nincs mit!... smile ....legalább mindenki tudni fogja, ha most ide felírom, hogy OPTIKUS: Roda (szomszéd falu), főút,villanyrendőrnél.. smile Remélem jól vagytok, üdvözlöm az egész családot, a legfiatalabb családtagot puszilom! smile
Dátum: 2009-03-19 23:16:30
Nagy Valéria írta ekkor: 2009-03-06 08:05:30
Köszönöm az információ,és hol kell fizetni a tengerparti felárat?
Kedves Valéria! Már csak megerősíthetem fórumozó utasainkat! A tengerparti felárat már itthon az utazási irodában kiszámolják és a szállásárhoz adják a kollégák!Minden jót kívánok Önöknek is!
Dátum: 2009-03-19 23:04:22
Zsanett17 írta ekkor: 2009-03-04 22:09:19
Tudja valaki hogy a buszok egyenesen Korfura mennek vagy a Paráliára is bemegy letenni utasokat?Olvastam hogy volt ilyen más utazási irodánál és így később értek ki.
Kedves Zsanett! Az autóbuszok célirányosan Korfu szigetére tartanak.... smile Rendkívüli eset lehetett, amelyről Ön hallott, az ilyen ritkán fordul elő.Kellemes készülődést kívánok Önöknek is!
Dátum: 2009-03-19 22:56:12
katica írta ekkor: 2009-02-25 13:33:43
Sziasztok! Szept. 19-től tervezzük, hogy két hétre elmegyünk nyaralni Korfura. Tudjátok, hogy tavaly ebben az időben milyen volt az időjárás,illetve a víz hőmérséklete, lehet-e még benne fürdeni?
Kedves Katica! Tavaly szeptemberben néhány napot esett az eső Korfun, de a hónap nagy részében az idő kellemes volt, a tengerben pedig nemcsak szeptemberben, hanem még októberben is fürödtek a vendégek. Természetesen esőre ebben a hónapban lehet számítani, de ez valóban csak néhány napot jelenthet.Kiszámíthatalan, hogy a hónap melyik részében...Időjárásról, klímaadatokról a korfu.lap.hu-n lehet többet olvasni...Minden jót, és jó időt kívánok! smile
Dátum: 2009-03-19 22:26:21
V. Bence írta ekkor: 2009-02-23 12:27:34
Sziasztok! Mi augusztus 29-én megyünk nyaralni Sidariba! Haveri társasággal! Először megyünk Görögországba, így nem tudom, hogy milyen várható költségek várnak még ott ránk! Utazási irodába a Nikos poolt foglaltuk le! Nem tudom, hogy ott majd kérnek-e valami plusz költséget, mint pl előbb említett 50 euró, azt tudom, hogy a kompra biztos kell ott fizeti 16 eurót! De ezen kívül várhat ,még ránk más kifizetni váló is?! Aki tud kérem válaszoljon! Köszönöm.
Kedves Bence! A Nikos Pool apartman esetében extra költségként a klíma jöhet szóba, de ez a kérdés már a szobafoglalásnál felmerült volna. Kellemes készülődést kívánok!