(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2009-02-22 20:04:36
Vincze Judit írta ekkor: 2009-02-21 21:37:30
Szia Zsuzsi! Szeretnék érdeklődni, hogy van -e lehetőség vízi sportokra a közelben? Banánozás, jet-ski, motorcsónakos ejtőernyőzés? Köszönöm Judit!
Kedves Judit! Sidarin van lehetőség az általad említett vízi sportok űzésére (banánozás, flyfish, motorcsónakos ejtőernyőzés) és bérelhetők motoros csónakok is, amivel felfedezhetitek a sziget északi partvonalát. Jet-ski kölcsönzésre 2008-ban nem volt lehetőség Sidarin, de úgy tudom, a sziget más üdülőhelyein viszont igen (pl. Dassia, Glyfada,Gouvia, Agios Georgios stb.), amelyek autóval, motorral és busszal is egyszerűen megközelíthetők. Kellemes készülődést kívánok Neked is! Üdvözlettel: Zsuzsa
Vincze Judit Dátum: 2009-02-21 21:37:30
Szia Zsuzsi! Szeretnék érdeklődni, hogy van -e lehetőség vízi sportokra a közelben? Banánozás, jet-ski, motorcsónakos ejtőernyőzés? Köszönöm Judit!
Horváth Sarolta Dátum: 2009-02-14 13:51:09
Kedves Zsuzsa! Köszönöm szépen a választ. És már le is foglaltam a szállást a Katerinába smile . Már nagyon várom, h mehessek! Üdv: $aci
Dátum: 2009-02-14 00:45:58
Horváth Sarolta írta ekkor: 2009-02-13 00:20:55
Sziasztok! Július közepén szeretnék nyaralni Sidarin. Valaki tudna nekem segíteni, hogy melyik apartman jobb az Elektra vagy a Katerina? Esetleg ha volt vki vmelyik apartmanban, akkor ajánlhatna szobát is smile . Valamint arra lennék még kíváncsi, hogy milyen ott az éjszakai élet és h nyüzsgős város-e Sidari. Remélem valaki gyorsan válaszol, mert elfogynak a jó helyek smile . Előre is köszönöm!!!!
Kedves Sarolta! A Katerina apartmanban 2 és 3 fős stúdiók vannak, illetve egy kisház, amely 6 fő elszállásolására alkalmas. A ház közel van a tengerhez, a főutcához, a nagy parkolóhoz, az Elektrához, ahogyan az látható a honlap illetve a prospektus Sidari térképén. A főutca zajától szerencsés elhelyezkedése védi. A két épületrész között egy tágas udvar van, WIFI elérhetőség. A legforróbb nyári hónapokban is kellemesen hűvösek a szobák az apartmanház zöld környezetének köszönhetően. A szobák klímával vannak ellátva (feláras szolgáltatás), amennyiben ez a „természetes” légkondicionálás nem lenne elegendő. A tavalyi felújítás során a falakat és a beépített szekrényeket lefestették, új képek és éjjeli lámpák kerültek a falakra,kicserélték s fali foglalatokat és kapcsolókat, és minden konyhasarok mikrohullámú sütőt kapott… A szobák szinte teljesen egyformák méretben és berendezésben, szerintem csak ezt kell eldönteni, hogy földszinti vagy emeleti szoba legyen a kiválasztott. Fórumozó utasaink biztos segítenek majd ebben a kérdésben. Az Elektra apartmanház közvetlenül tengerparton illetve a főutca mellett fekszik. A vendégek nagyon kedvelik, hiszen számos szobája a tengerre néz. Az erkélyen és a közös udvaron nagyon kellemes kávézni, reggelizni…stb.  Az Elektra vendégei az udvaron található napágyakat ingyen használhatják. A szobákban a klíma itt is felár ellenében vehető igénybe. Az online foglalás szobatablóján látható, mennyire népszerű ez az apartmanház...Néhány szót a településről. A sziget északi partvidékének egyik legnépszerűbb üdülőhelye. Éttermek, gyorséttermek, bárok, klubok, éjszakai bárok sorakoznak a főutcán egészen a település elejétől a település végéig. Görög élőzene, karaoke, utánzóművészek, koncertek,hab-party, popcorn-party, tánc hajnalig az éjszakai bárokban…..választhat mindenki kedve szerint. Remélem tudtam segíteni, és tudok ezután is a többi fórumozóval együtt! Kellemes készülődést kívánok! Üdvözlettel: Varga Zsuzsa
Dátum: 2009-02-14 00:45:39
Horváth Sarolta írta ekkor: 2009-02-13 00:20:55
Sziasztok! Július közepén szeretnék nyaralni Sidarin. Valaki tudna nekem segíteni, hogy melyik apartman jobb az Elektra vagy a Katerina? Esetleg ha volt vki vmelyik apartmanban, akkor ajánlhatna szobát is smile . Valamint arra lennék még kíváncsi, hogy milyen ott az éjszakai élet és h nyüzsgős város-e Sidari. Remélem valaki gyorsan válaszol, mert elfogynak a jó helyek smile . Előre is köszönöm!!!!
Kedves Sarolta! A Katerina apartmanban 2 és 3 fős stúdiók vannak, illetve egy kisház, amely 6 fő elszállásolására alkalmas. A ház közel van a tengerhez, a főutcához, a nagy parkolóhoz, az Elektrához, ahogyan az látható a honlap illetve a prospektus Sidari térképén. A főutca zajától szerencsés elhelyezkedése védi. A két épületrész között egy tágas udvar van, WIFI elérhetőség. A legforróbb nyári hónapokban is kellemesen hűvösek a szobák az apartmanház zöld környezetének köszönhetően. A szobák klímával vannak ellátva (feláras szolgáltatás), amennyiben ez a „természetes” légkondicionálás nem lenne elegendő. A tavalyi felújítás során a falakat és a beépített szekrényeket lefestették, új képek és éjjeli lámpák kerültek a falakra,kicserélték s fali foglalatokat és kapcsolókat, és minden konyhasarok mikrohullámú sütőt kapott… A szobák szinte teljesen egyformák méretben és berendezésben, szerintem csak ezt kell eldönteni, hogy földszinti vagy emeleti szoba legyen a kiválasztott. Fórumozó utasaink biztos segítenek majd ebben a kérdésben. Az Elektra apartmanház közvetlenül tengerparton illetve a főutca mellett fekszik. A vendégek nagyon kedvelik, hiszen számos szobája a tengerre néz. Az erkélyen és a közös udvaron nagyon kellemes kávézni, reggelizni…stb.  Az Elektra vendégei az udvaron található napágyakat ingyen használhatják. A szobákban a klíma itt is felár ellenében vehető igénybe. Az online foglalás szobatablóján látható, mennyire népszerű ez az apartmanház...Néhány szót a településről. A sziget északi partvidékének egyik legnépszerűbb üdülőhelye. Éttermek, gyorséttermek, bárok, klubok, éjszakai bárok sorakoznak a főutcán egészen a település elejétől a település végéig. Görög élőzene, karaoke, utánzóművészek, koncertek,hab-party, popcorn-party, tánc hajnalig az éjszakai bárokban…..választhat mindenki kedve szerint. Remélem tudtam segíteni, és tudok ezután is a többi fórumozóval együtt! Kellemes készülődést kívánok! Üdvözlettel: Zsuzsa