Kedves Grand Korfu Ági!
Szeretném megkérdezni,hogy a Motor/Quad bérlés árai miként alakulnak Sidariban?Aug.20-i turnussal érkeznénk immár harmadszorra és nem utoljára eképpen nem véletlenül.Szeretnénk idén körbemotorozni a szigetet.A Sofoklis apartmannban lesz a szállásunk ahogyan tavaly is volt.Szerintem zseniális helyen van.Az erkélyeinek a kilátása pedig a legszebb mert közvetlenül a strandra néznek.Igaz van elötte egy sportpálya,de az nem zavaró.Nos, az apartmanntól kb:30-40m-re van egy kölcsönző ahonnan tavaly béreltünk quadot és egész jó áron volt.Most 2 napra szeretnénk motort bérelni ezért szükségünk lenne az infora.Előre is köszönöm önnek.Üdvözlettel:Sólya Nándor
Nagy Mária Dátum: 2015-08-10 01:24:40
Helló Fórumozók ! Engem nagyon érdekelne, hogy Albánia fakultatívon aki volt, milyen élményekkel gazdagodott. Ezt a kirándulást nagyon különlegesnek tartom, de miután angol nyelvű idegenvezetéssel jelölt, s én ezen a nyelven sajnos nem beszélek, nem tudom, hogy egy itthoni alapos felkészüléssel pótolható-e a helyi idegenvezető tudása.
Kíváncsian várom a személyes tapasztalatokat s azt is, ha valaki már tuti helyen böngészett idevaló ismeretek után.
KÖSZ ELŐRE IS. üdv. Mária
Anett Dátum: 2015-08-09 14:14:36
Klára írta ekkor: 2015-08-07 09:55:53
Mi még nem vettünk részt ilyen esküvőn, de mindig is szerettem volna. :) Úgyhogy most nagyon örülök a lehetőségnek! :) Mi Békéscsabán fogunk felszállni majd. Szóval Szegeden találkozunk veletek. :) Már olyanok vagyunk,mint a gyerekek karácsony előtt! Számoljuk a napokat visszafele!
Mi is számolgatjuk, meg a kirándulásokat tervezgetjük :) Hosszú így a nyár a munkahelyen....
majd Szeged után keressük egymást ;)
NOVÁK GÉZA Dátum: 2015-08-07 20:01:59
Sziasztok! Aug. 21-én indulunk Sidariba a Clio aparmanba. Örömmel fogadnék minden tanácsot, okosságot amit megosztanátok velünk. (minden megoldás érdekel)
Czakó Tímea Dátum: 2015-08-07 18:18:29
Enit Ses írta ekkor: 2015-08-07 13:53:40
Sziasztok!
Mi augusztus 27.-én indulunk Korfura. Későn reagáltunk és már nem volt szabad hely csak a Sofoklis B-épületébe. Erről sok rosszat és jót is hallottunk már. Érdekelne a konyha felszereltsége, az ajtókon van-e szunyogháló és ehhez hasonló dolgok. Mit javasoltok mit vigyünk magunkkal feltételnül.....
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Üdv. Enit
szúnyogriasztót minden féleképpen!!!!!!!!!!!!!!! mert sajnos nagyon kell!!!!!!!!!! és nem árt egy igazi éles kés sem. olyan méret ami a kenyeret illetve a zöldséget is aprítja ........ a többit meg megoldjátok ami majd később csak kellemes emlék lesz... :) :) :) :) :)