(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Enit Ses Dátum: 2015-08-07 13:53:40
Sziasztok! Mi augusztus 27.-én indulunk Korfura. Későn reagáltunk és már nem volt szabad hely csak a Sofoklis B-épületébe. Erről sok rosszat és jót is hallottunk már. Érdekelne a konyha felszereltsége, az ajtókon van-e szunyogháló és ehhez hasonló dolgok. Mit javasoltok mit vigyünk magunkkal feltételnül..... Válaszaitokat előre is köszönöm. Üdv. Enit
Enit Ses Dátum: 2015-08-07 13:53:40
Sziasztok! Mi augusztus 27.-én indulunk Korfura. Későn reagáltunk és már nem volt szabad hely csak a Sofoklis B-épületébe. Erről sok rosszat és jót is hallottunk már. Érdekelne a konyha felszereltsége, az ajtókon van-e szunyogháló és ehhez hasonló dolgok. Mit javasoltok mit vigyünk magunkkal feltételnül..... Válaszaitokat előre is köszönöm. Üdv. Enit
Klára Dátum: 2015-08-07 09:55:53
Anett írta ekkor: 2015-08-05 06:19:22
Szia, jó buli szokott lenni egy külföldi esküvő...pl. mikor mi Tossa de Marban is tartottunk egyet a helyi gyerekek rögtön énekeltek nekünk spanyolul a parton, meg a várban mindenhol előreengedtek...meg fotózkodtak velünk...még hátha felnéz ide Dia is. Kecskeméten csatlakozunk majd be a csoporthoz. Ti?
Mi még nem vettünk részt ilyen esküvőn, de mindig is szerettem volna. :) Úgyhogy most nagyon örülök a lehetőségnek! :) Mi Békéscsabán fogunk felszállni majd. Szóval Szegeden találkozunk veletek. :) Már olyanok vagyunk,mint a gyerekek karácsony előtt! Számoljuk a napokat visszafele! smile smile smile
Klára Dátum: 2015-08-07 09:51:57
M. Petra írta ekkor: 2015-08-04 21:30:12
Sziasztok. Bocsi, hogy beleirkálok, csak gondoltam én is leírom, hogy mi is 4-én indulunk, Pécsről, és a Clio apartmanban leszünk. Ti melyik apartmanban lesztek? :)
Szia Petra! :) Mi Békéscsabán szállunk fel és a Sofoklis apartmanban lakunk majd. :) Már számoljuk a napokat visszafele! :D :D
Klára Dátum: 2015-08-07 09:47:51
DiOm írta ekkor: 2015-08-05 14:58:51
Keves Klari, koszi szepen. Megoldok mindent, ha eljosztok szurkolni es fotozni videozni, annak orulnek. Remelem jo lesz :) Koszonom, izgulok nagyon! smile
Szia Dia! :) Megyünk persze!!! És köszönjük a "meghívást". :) Biztos,hogy jó lesz! :) ;) Csak majd valahogy egyeztessük a részleteket :) Bár csak kis egyszerű a fényképezőgépem, de szívesen készítek fotókat rólatok. ;) Szép napot neked :)