(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Enit Ses Dátum: 2015-07-12 10:33:49
Olvastam számomra egy szomorú hírt az alábbit: Ani Illésné · Szegedi Tudományegyetem Kedves iroda! Most érkeztünk haza Sidariból jól éreztük magunkat a sofőrök türelmesek és segítő készek az idegen vezetők is mindent megtettek ami rajtuk állt.A szállás viszont a Sofoklis apartman B épületében egyszerűen borzalmas,koszos lepukkant kis lyuk.A matracokból a rugó teljesen ki van feküdve a plédet kellett ráteríteni,hogy egyáltalán feküdni lehessen rajta így azonban nem maradt takaró ami a hűvös éjszakában elég kellemetlen.Ilyen neves iroda több figyelmet fordíthatna rá milyen szállást értékesít. Válasz · · június 29., 12:10 Mások is ezt tapasztalták? Én is idekaptam szállást és bizony 100 kg felett vagyok, ha annyira rossz az ágy, akkor én is nagyon megjárhatom?!
M. Petra Dátum: 2015-07-09 14:09:47
DiOm írta ekkor: 2015-07-08 14:38:20
Kedves szeptemberi, Korfu-ba induló nyaralók, esküvore szeretnélek Titeket toborozni, a dátum szeptember 10, várhatóan 13 óra, ígérem nem lesz hosszú, max fél óra, akinek van telefon, kamera, fényképezőgép es megtisztelne minket par képpel, illetve a jelenlétével, azoknak nagyon szépen megköszönnénk. Illetve keresek, önként jelentkező lányt, hölgyet, aki aznap délelőtt segítene sminkelni, fodrászkodni. Szállásunk a Louvros-ban lesz. Köszönöm . Dia smile
Szia. Mi 4-en megyünk szeptemberben, a Clio apartmanba, és szívesen segítünk bármiben :) Ha gondolod írj emailt. [email protected]
DiOm Dátum: 2015-07-08 14:38:20
Kedves szeptemberi, Korfu-ba induló nyaralók, esküvore szeretnélek Titeket toborozni, a dátum szeptember 10, várhatóan 13 óra, ígérem nem lesz hosszú, max fél óra, akinek van telefon, kamera, fényképezőgép es megtisztelne minket par képpel, illetve a jelenlétével, azoknak nagyon szépen megköszönnénk. Illetve keresek, önként jelentkező lányt, hölgyet, aki aznap délelőtt segítene sminkelni, fodrászkodni. Szállásunk a Louvros-ban lesz. Köszönöm . Dia smile
Grand ÁGI Dátum: 2015-07-06 13:50:29
Tesár Ágnes írta ekkor: 2015-07-03 16:49:14
Kedves Grand Ági! Segíts kérlek abban, hogy melyik apartmanban marad meg feltöltve utolsó turnusban is garantáltan a medence?? Nem szeretnénk pórul járni, ha esetleg a tenger októberben nagyon hideg lenne. A tavalyi utolsó turnusnak milyen ideje volt, mi a tapasztalatod? Akkor lenne a szülinapom, tavaly Pargán voltunk Veletek utolsó turnussal, jó volt, szép időnk volt... Köszi, Ági
Kedves Ágnes! Az utolsó turnusig a medencék feltöltve maradnak amennyiben viszont csökken a nappali hőmérséklet, akkor a víze lehet hidegebb. A medencék nem fűthetőek. Tavaly a legutolsó turnus elmaradt, nappal meleg volt, de estére már lehűlt a levegő. Azt, hogy októberben milyen idő várható azt nehéz lenne megjósolni, bízunk benne hogy kellemes későnyári idő lesz, és tudtok majd fürdeni, és kirándulgatni is. Szeretettel várunk Sidariban!!
iliani Dátum: 2015-07-05 19:55:59
Kedves Grand Tours! Néhány napja jöttünk haza Sidariból.A sofőrök nagyon segítőkészek és igyekeztek könnyebbé tenni a hosszú buszos utat.A helyi képviselők is kedvesek és mindent megtesznek,hogy jól érezzük magunkat.El kel mondanom azonban,hogy a szállás ami a Sofoklis apartman B épületében volt az valami szörnyű,kritikán aluli.Egy ilyen neves iroda hogyan bérelhet ennyire színvonaltalan,lerobbant szobákat.A matracok rugói kiállnak az alvás lehetetlen rajtuk.A csapok,mosdó koszos vízköves.A helyi képviselőt idézem"ez egy hányadék".Sajnálatos mert mindenki azon volt,hogy jól érezzük magunkat.Aki teheti ne foglaljon ebbe az épületbe szállást.